Metro-portal.hr

objavljeno 11.07.2015. 14:45:00
HE HE

Čime šarmiraju znakovi horoskopa

Svaki znak horoskopa ima neke svoje karakteristične osobine kojima šarmira svijet oko sebe, pa da vidimo kako po tome prepoznati o kojem se znaku radi

Kako šarmiraju Blizanci, a kako Vage
Kako šarmiraju Blizanci, a kako Vage (Arhiva)

Ovan - glavni element njihovog šarma je djetinjasti, naivan pogled na svijet koji im omogućava da se vesele malim stvarima.

Bik - uvijek spreman pomoći drugima bez traženja zasluga, na taj način šarmira ljude koji su uvjereni da to radi zbog svog pozitivnog karaktera, a ne osobne koristi.

Blizanci - pripadnici ovog znaka u stanju su svakoga natjerati da se osjeća posebno, jer jednostavno zrače predanošću i odanošću koja osvaja na prvu.

Rak - nježnost i pažnja dvije su karakteristike ovog znaka koje obaraju s nogu, no jedino u slučaju da im se sviđate - ako im niste simpatični, upoznat ćete njihovu tamnu stranu u trenu.

Lav - količina pozitivne energije koju je ovaj znak u stanju odaslati u okolinu je nevjerojatan, a njihov osmijeh i zarazni pozitivan stav jednostavno osvajaju u trenu.

Djevica - stvarna, iskrena briga za ljude oko sebe priskrbit će Djevici mnoge obožavatelja koji će se lako i brzo naviknuti na sve njihove pozitivne osobine.

Vaga - ako ste se ikad u životu osjećali nesigurno i usamljeno, Vaga će vam dati podršku koja vam je potrebna, mirno i staloženo i na taj vas način osvojiti u trenu.

Škorpion - najšarmantniji znak horoskopa koji može birati kojim će vas od mnogih oružja osvojiti, no najčešće je to mudrost i intucija koja vas ostavlja bez daha.

Strijelac - odan znak koji će uvijek stajati iza osobe koje voli, bez obzira na okolnosti, veliki borac protiv nepravde koji će prvi priskočiti nekome u nevolji osvaja takvim pristupom bez ikakvog problema.

Jarac - vjerovali ili ne, glavna karakteristika ovog znaka kojom bezrezervno osvaja ljude oko sebe je brižnost, ma koliko svi mi mislili da je Jarac ozbiljan i bešćutan znak.

Vodenjak - najjače oružje koje ima na raspolaganju je nepogrešiv smisao za humor koji će se uvijek u trenu prilagoditi okruženju i situaciji te napraviti i najgore stvari podnošljivima.

Ribe - suptilan i opušten znak upravo takvim svojim karakteristikama razoružava sve kritičare i osvaja na prvu, jer će se u njihovom društvu baš svi osjećati ugodno.

11.07.2015. 14:45:00
http://metro-portal.hr/cime-sarmiraju-znakovi-horoskopa/92795/