Metro-portal.hr

objavljeno 19.09.2011. 18:22:00
TEATAR PRESTIGE

Cijeli svijet je pozornica

Predstava Luke Vidovića i Atomic Dance Factory ispunit će Tvornicu kulture magijom i plesom

Iluzionističko-plesni show Cijeli svijet je pozornica

Jedinstvena, čarobna i edukativna predstava „Cijeli svijet je pozornica" 23. listopada bit će premijerno izvedena pred zagrebačkom publikom, na oduševljenje svih koji su mjesecima marljivo radili na njezinoj realizaciji.

Naš najpopularniji iluzionist Luka Vidović koji je ujedno i umjetnički voditelj Teatra Prestige te višestruko nagrađivani hip hop plesni prvaci Atomic Dance Factory pod vodstvom Saše Krnetića, udružili su snage kako bi stvorili neobičan show u kojem se izmjenjuju ples, iluzija, glazba, smijeh i učenje!

Svaki dan smo izloženi negativnim vijestima, crnoj kronici i problemima. Žele li to i naša djeca? Mlade generacije ali i njihovi roditelji sve više čeznu za kvalitetnim sadržajem, koji će istovremeno biti moderan, neobičan, poučan, zabavan ali i cool!

Njihove želje prepoznao je Teatar Prestige stoga ova je predstava donosi sve to - promovira temeljne vrijednosti kao što su važnost učenja, znanja i kontinuiranog napretka, naglašava da se upornim radom može doći do uspjeha, ističe važnost ljubavi prema obitelji i prijateljima te ljubav prema uživanju u aktivnom životu. Predstava promovira isto tako ples i pokret, a namijenjena je velikima i malima. Primjer je „family entertainmenta" koji je u inozemstvu već jako ustaljen, a tijekom 80 minuta izvedbe djeca sudjeluju u čarolijama iluzionista te putuju svijetom otkrivajući zanimljivosti o najudaljenijim krajevima.

Glavni lik predstave je naizgled jedan običan dječak za kojeg su roditelji oduvijek željeli da postane dirigent, no njegovi su snovi bili drugačiji. S vremenom postaje jedan od najvećih svjetskih iluzionista. Na početku predstave iluzionist se nalazi pred jednim od njegovih najvažnijih nastupa.

Naime, od kad se počeo baviti iluzionizmom san svakog iluzionista, pa tako i njega, bio je izvesti jedan od najčuvenijih ali i najopasnijih trikova veličanstvenog Houdinija! Što mu kasnije dogodilo saznajte na premijeri i pretpremijeri 23. listopada!

Teatar Prestige je organizator predstave, a riječ je o umjetničkoj organizaciji osnovanoj s namjerom da višegodišnje druženje s djecom kroz raznorazne nastupe pretvori u obrazovno-zabavni projekt u kojem će promicati glumačke i iluzionističke vještine. Njegov umjetnički voditelj je Luka Vidović, a Teatar Prestige bavi se glazbeno-scenskom djelatnošću koja uključuje pripremanje i izvođenje djela domaćih i stranih autora, raznih priredbi, recitala, glazbenih ili baletnih te lutkarskih predstava.

Luka Vidović naš je poznati iluzionist, voditelj i glumac. Početkom godine je započeo s projektom "Magic & School" koji je idealan za osnovne škole te mu je cilj obići većinu hrvatskih škola. Luka je do sada izdao 3 glumačko-luzionistička edukativna dvd-a  "Lukine kućne čarolije" kojima je osvojio sve buduće male mađioničare!

Atomic Dance Factory, pod vodstvom koreografa Saše Krnetića, posebna je plesna skupina sastavljena od 14 plesača. Grupa se isključivo bavi urbanim plesnim stilovima kao što su hip-hop, break dance, locking i popping, a u kategorijama hip hopa višestruki su državni prvaci! Široj javnosti skupina je poznata po nastupima na Supertalent showu Nove TV gdje je plesačkim vještinama oduševljavala i žiri i gledatelje!

INFORMACIJE O ULAZNICAMA

Pretpremijerna izvedba zakazana je za nedjelju, 23. listopada s početkom u 10:00, a premijerna izvedba započinje isti dan u 12:45 u Tvornici kulture. Ulaznice za obje predstave su u slobodnoj prodaji.

Ulaznice možete kupiti na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima ili putem www.eventim.hr. Velika akcija povodom početka školske godine omogućuje vam kupnju ulaznica po cijeni od 40 kuna do 9. listopada, a nakon tog datuma cijena  iznosi 60 kuna. Sjedalice nisu numerirane, a djeca do 5 godina imaju besplatan ulaz ukoliko sjede u krilu roditelja.
19.09.2011. 18:22:00
http://metro-portal.hr/cijeli-svijet-je-pozornica/63414/