Metro-portal.hr

objavljeno 08.09.2011. 20:19:13
OTKAZ

Cico Kranjčar dobio cipelu u Crnoj Gori

Nitko od medija nije se usudio implicirati da se možda opet radi o Cicinoj poznatoj sklonosti dobroj buteljki, no po svemu sudeći upravo je to razlog

Cico je izletio s klupe Crne Gore

Dva dana nakon poraza od Walesa Cico Kranjčar dobio je otkaz od Dejana Savičevića, šefa nogometnog saveza Crne Gore. Niti činjenice da je uvjerljivo drugi u svojoj kvalifikacijskoj skupini i da bez problema ide u dodatne kvalifikacije za EP i da je repka Crne Gore stigla u Top 20 svjetskih reprezentacija nisu pomogle Cici da ostane na klupi.

Nakon tri početne pobjede prošle godine rezultati su počeli stagnirati, a u posljednje dvije utakmice kvalifikacija Crna Gora je remizirala s Bugarima u Podgorici i izgubila od Walesa u gostima.

Savićević nije dao neko logično i jasno objašnjenje, rekavši da je to trebalo napraviti već prije i da Kranjčar od veljače nije isti čovjek koji je bio prošle godine. Nitko od medija nije se usudio implicirati da se možda opet radi o Cicinoj poznatoj sklonosti dobroj buteljki, no po svemu sudeći upravo je to razlog.

08.09.2011. 20:19:13
http://metro-portal.hr/cico-kranjcar-dobio-cipelu-u-crnoj-gori/63027/