Metro-portal.hr

objavljeno 04.04.2012. 17:57:00
TEŠKE RIJEČI

Čičak poručio ministru Jovanoviću da je divljak

"Riba smrdi od glave i dok se ne suspendira ministar spomenutog resora neće biti reda u sportu", rekao je predsjednik HHO-a

Čičkov posjet klubu navodno je potaknuo grafit o djelatnici kluba Sandi Mamić
Čičkov posjet klubu navodno je potaknuo grafit o djelatnici kluba Sandi Mamić (www.gnkdinamo.hr)

Za vrijeme svog posjeda nogometnom klubu Dinamo predsjednik Hrvatskog helsinškog odbora Ivan Zvonimir Čičak pružio je podršku zaposlenicima kluba, a ministru Željku Jovanoviću uputio oštre kritike, prenosi Hina.

Čičkov posjet navodno je potaknuo grafit o djelatnici kluba Sandi Mamić.

"Otac sam petero djece, od čega su četiri kćeri te imam četiri unuke, i vrlo sam osjetljiv na svaki nasrtaj na integritet žene. Strašno me povrijedilo što se dogodilo, zato sam odlučio izraziti gestu solidarnosti s Vama i sa svim kolegama", kazao Čičak obračajući se Sandi Mamić.

Tom se prilikom predsjednik HHO-a osvrnuo i na nedavnu izjavu ministra Jovanovića upućenu predsjedniku i glavnom tajniku HNS-a te izvršnom predsjedniku Dinama.

"Država u kojoj je ministar sporta divljak koji daje takve izjave kakve je dao o gospodinu Mamiću, Markoviću i Srebriću mora u državi proizvoditi divljaštvo. Ministarstvo sporta treba biti suspendirano. Riba smrdi od glave i dok se ne suspendira ministar spomenutog resora neće biti reda u sportu" istaknuo je Čičak dodavši kako će isto sljedećih dana reći i medijima.

"Dok se doministar sporta Petar Skansi odlikuje neobrazovanošću i primitivizmom te ne razumije osnovne civilizacijske termine ne možemo ići dalje i napraviti veće korake" - zaključio je Čičak.

04.04.2012. 17:57:00
http://metro-portal.hr/cicak-porucio-ministru-jovanovicu-da-je-divljak/69761/