Metro-portal.hr

objavljeno 02.01.2015. 11:24:00
LOOL

CIA nastavlja s podvalama na društvenim mrežama

CIA se tek nedavno uključila na društvene mreže, a kako si omiljeni spooksovi iz Langleya ne mogu pomoći, moraju stalno plasirati dezinformacije

CIA obično nema komentara ...
CIA obično nema komentara ... (Twitter)

CIA obično nema komentara na bilo što, no kako su otvorili profile na društvenim mrežama, očito su odlučili iskoristiti mogućnost javnog plasiranja dezinformacija u svom stilu, vjerojatno u sklopu nekog novog "tajnog plana".

Tako su neki dan, iz čistog mira, odlučili preuzeti odgovornost za tajanstvena svjetla koja su tijekom 50-ih i 60-ih godina Amerikanci prijavljivali kao NLO-e tvrdnjom da se zapravo radi o njihovim testiranjima špijunskog aviona U-2?

Kao kaže naglo otvorena CIA, tada su komercijalni zrakoplovi letjeli na visinama do 6 tisuća metara, a vojni dvostruko više, no U-2 je letio na 18 tisuća metara i od njegovih se krila reflektirala svjetlost koju su ljudi prijavljivali kao NLO.

Inače, njihov izvještaj "CIA i U-2 Program, 1954. - 1974." bio je među najčitanijim javno objavljenim materijalima na njihovom portalu.

Naravno, NLO entuzijasti umrli su od smijeha na ovu ideju CIA-e da pokupi zasluge za nešto s čim nema veze, istovremeno priznajući da se vjerojatno desetak posto slučajeva viđenja NLO-a može tumačiti na taj način ...

02.01.2015. 11:24:00
http://metro-portal.hr/cia-nastavlja-s-podvalama-na-drustvenim-mrezama/89323/