Metro-portal.hr

objavljeno 17.08.2013. 11:02:00
LOOL

CIA nasmijala javnost objašnjenjem postojanja Area 51

Kad CIA pokušava opravdati postojanje Area 51 ovozemaljskim argumentima, i to na ovako trapav način, možemo samo sumnjati u istinitost navoda

Obrazloženje koje nudi CIA je sve samo ne uvjerljivo
Obrazloženje koje nudi CIA je sve samo ne uvjerljivo (Arhiva)

Area 51 već desetljećima škaklja maštu pobornika teorija zavjere širom svijeta, kao i uvjerenih ufologa, a CIA je odlučila "razjasniti stvari" i priznati da navedeno područje stvarno postoji, ali uz objašnjenje koje je više nego smiješno.

CIA tvrdi da je zadatak postrojenja u Area 51, službenog naziva Groom Lake Base, zapravo testiranje programa zračnog nadzora američke vlade, što je izazvalo buru reakcija teoretičara zavjera i samo potaklo dodatna pitanja.

Naime, vodeće teorije zavjere tvrde da se u Area 51 obavljaju zajednički eksperimenti s posjetiteljima iz svemira ili da bazom zapravo upravljaju izvanzemaljci, što se uvijek dokazuje velikim brojem snimki NLO-a iznad i oko baze.

Poznavajući način na koji radi CIA, ova dezinformacija imala je sasvim drugi cilj od onoga koji je jasan na prvi pogled, a kakav su komplicirani plan sada smislili vjerojatno ćemo saznati uskoro. 

Do tada, pogledajte sjajan dokumentarac:

17.08.2013. 11:02:00
http://metro-portal.hr/cia-nasmijala-javnost-objasnjenjem-postojanja-area-51/79904/