Metro-portal.hr

objavljeno 28.05.2010. 12:35:32
FETIŠ POP ZVIJEZDE

Christina Aguilera voli nositi lateks

Pjevačica je priznala da voli nositi fetiš odjeću iako od nje dobije osip

christina aguilera
christina aguilera (Christina Aguilera)

Pjevačica, čiji novi singl „Not Myself Tonight" prikazuje pop zvijezdu u mnogo škakljivih i provokativnih outfita - priznala je da je snimanje za razvratan spot bilo mučenje zbog uske lateks odjeće.

Rekla je: „Za snimanje spota nisam išla u krevet do 5 ujutro..na hladnoj kiši, na zimi, nosila sam dvodjelni crveni lateks kostim. Mučenje! Bila sam iscrpljena od snimanja. Bio je to dug dan. Jesam li dobila kožnu alergiju od lateksa? Pa dobila sam neku vrstu osipa na jednom mjestu. Gdje? Sljedeće pitanje!"

29-godišnja ljepotica, koja ima dvogodišnjeg sina Maxa sa mužem Jordanom Bratmanom, glazbenim producentom, priznala je da ju njezin dragi voli vidjeti u fetiš odjeći, iako se njoj ne bi svidjelo kada bi joj uzvratio uslugu.

Rekla je: „To je prekrasno...Stvarno mi se sviđa ta fetiš oprema i lateks po meni šalje čvrstu poruku. Daje dobre konture tijela. Je li to moj muž nosio? Ne bih znala! I ne želim nikad znati! Ne želite se naći u tome!"

Jedino vrijeme kada Christina nije nosila tako provokativnu odjeću bilo je kada je bila trudna. Dodala je za Q magazin: "Jesam li je ikada ostavila? Nikad! Pa, možda kad sam bila trudna! Tada nije bilo lateksa!"

28.05.2010. 12:35:32
http://metro-portal.hr/christina-aguilera-voli-nositi-lateks/41159/