Metro-portal.hr

objavljeno 15.11.2013. 15:35:00
SRETAN

Chew The Fat! Croatia slavi 4. rođendan u Tvornici uz bass i hip-hop

Očekuje vas proslava na 2 floora. Uz gostovanje drum'n'bass teškaša u Velikom pogonu, u Malom će Tone Tuoro predstaviti svoj novi EP ''Prepared For Life''

Chew The Fat! slave 4. rođendan
Chew The Fat! slave 4. rođendan (Arhiva)

Chew The Fat! Croatia, opako dijete bassa, 22.11. slavi 4. rođendan u oba pogona Tvornice kulture. Kao jedan od programa koji si je uzeo za zadatak promovirati bass scenu, proteklih godina CTF! Cro nije bio nimalo milosrdan prema vašem umu i tijelu i nije vas štedio masnog bassa, drum'n'bassa, trapa i odličnog provoda.

Ovog puta slavljenički nastavlja u istom tonu, te u goste dolazi drum'n'bass teškaš TC (Don't Play Rec., UK). Uz njega u Velikom pogonu nastupaju i rezidenti Yesh i DMT, a za vizuale je zadužen VJ -polygon. U Malom pogonu nastupit će Tone Tuoro koji promovira svoj novi EP, Fil Tilen, Sunny Sun (SLO), DJ Don Tom i DJ SF koji će vas rasplesati s hip-hopom, ritmom i stihovima.

Ograničeni broj ulaznica za ranoranioce u pretprodaji možete pronaći na prodajnim mjestima Entria po cijeni od 25 kuna, dok će na ulazu u klub trebati izdvojiti 35 kuna do 00:30, a 45 kuna nakon. Početak je u 23 sata.

TC je drum'n'bass teškaš poznat po svojim trakama kao što su 'Tap Ho', 'Do You Rock?', 'Where's My Money' te najnovijem hitu 'Get Down Low'. Jedan je od rijetkih DJ-eva i producenata koji uspijevaju kombinirati komercijalni uspjeh, a istovremeno imati poštovanje underground zajednice. O njegovom uspjehu govori i činjenica da je izdao službene remikseve za Ceelo Greena, Rihannu, DJ Fresh & Dipla, te surađivao s Pendulumom i Sub Focusom.

Njegova produkcija je pravi mamac za plesni podij, a u prilog tome govori činjenica da se našao na vrhu nacionalne BBC1 Dance ljestvice, a dobio je i BBC1 Drum & Bass nagradu za najboljeg producenta. Veliki pogon će dodatno zagrijati i rezidenti Yesh i DMT sa selekcijom rođendanskog bassa uz slavlje za oči VJ -polygona.

U Malom pogonu vas očekuje meka hip-hopa. Tone Tuoro ovaj put će biti u ulozi MC-ja koji predstavlja svoj novi EP ''Prepared For Life'' u old school hip-hop stilu. Fil Tilen tek radi na albumu prvijencu, ali je zato poznat po svom spoju rapa i elektronske bass glazbe te brzom rapu. Pridružuje im se DJ Sunny Sun iz Rijeke s trenutnom adresom u Sloveniji, a ovaj državni freestyle podprvak predstavit svoj funky stil i produkciju. Za pultom će ih također popratiti DJ Don Tom i DJ SF.

Pretprodaja u sustavu Entrio

VELIKI POGON: BASS

► TC (Don't Play, UK)

https://www.facebook.com/tc.bristol

http://www.tcdnb.com/

► Yesh (CTF!Cro, JabbaTon Rec.)

http://www.facebook.com/djyesh

http://www.mixcloud.com/yesh/

http://soundcloud.com/yesh-zagreb

 

► DMT (CTF!Cro, Black Light)

http://www.soundcloud.com/djdmt

http://www.soundcloud.com/inurface

http://www.dmtproductions.com/

 

► VJ -polygon (CTF!Cro)

 

 

MALI POGON: HIP HOP

► FIL TILEN

https://www.facebook.com/pages/Fil-Tilen/115580621822825

https://soundcloud.com/fil-tilen/

► TONE TUORO

http://www.facebook.com/anton.tonetuoro

http://www.youtube.com/user/ToneTuoro

► Sunny Sun (SLO)

► DJ Don Tom

► DJ SF

15.11.2013. 15:35:00
http://metro-portal.hr/chew-the-fat-croatia-slavi-4-rodjendan-u-tvornici-uz-bass-i-hip-hop/81623/