Metro-portal.hr

objavljeno 09.09.2013. 16:45:27
PARTIJANA

Chew The Fat! Croatia predstavlja Terraneo reunion party

Chew The Fat! Croatia ne prepušta ništa slučaju i udaraju opako na 2 floora s brojnim gostima

Ludilo na dva floora u Tvornici
Ludilo na dva floora u Tvornici (CTFC)

Chew The Fat! Croatia predstavlja Terraneo reunion party koji će udariti temelje novoj sezoni u Zagrebu. U subotu 14.9. u Tvornici nas čeka vrućina gradskog asfalta, krcati podiji, stiskavci i sjećanje na ljeto i šibenski festival Terraneo koji je ove godine oborio rekorde posjećenosti i doveo imena poput Wu-Tang Clan, Gang of Four, The Prodigy ili pak Dubfire. Uo uo uo ljeto nam se i dalje šeta po gradu - prkosimo jeseni i kiši dobrim partyjem.

Chew The Fat! Croatia ne prepušta ništa slučaju i udaraju opako na 2 floora s brojnim gostima. Nakon što su ovo ljeto nastupile na Boom Boom festivalu na Zrću i na Red Bull Music Academy Stageu na Terraneu, sestrice MayaVanya dolaze u metropolu. Naše gore lišće raslo je u Novom Zelandu pod utjecajem raznih glazbenih stilova po kojima će šarati u svom setu. Oci Chew The Fat!Croatia programa Yesh i DMT vijesnici su dobre bassčine, a nagovijestit će sezonu znojenja po klubovima ove subote zajedno s prikom MC Tone Tuorom.

Take Me Out! crew je u gostima u Malom pogonu i dolaze koferom punim indie muzike koja gađa u dijelove duše za koje niste znali ni da postoje. Mixtape District ženske snage će u vašim glavama izmiješati rnb, hip hop i rock zvuke, a kultni Kultivator su znalci indie scene već dobro poznati onima koji žele vino i gitare i indie serenade, ali i punk i rock. Denna M pušta rokericu za kraj večeri, a sve se to događa u oba pogona Tvornice kulture 14.9. od 23.30 sati. Upad je 25 kuna do 00:30, 35 kuna nakon.

Yesh (CTF!Cro, JabbaTon Rec., Radio808)

DMT (CTF!Cro, Black Light)

MC Tone Tuoro (CTF!Cro)

► VJ -polygon (CTF!Cro)

Upad: 25kn do 00:30, 35kn iza

MALI POGON:

► Mixtape District

Ishmael (Take Me Out!)

Puška (Kultivator)

Denna M (Radio808)

Start: 23:30

Upad: 25kn do 00:30, 35kn iza

09.09.2013. 16:45:27
http://metro-portal.hr/chew-the-fat-croatia-predstavlja-terraneo-reunion-party/80361/