Metro-portal.hr

objavljeno 28.10.2013. 18:21:00
PARTIJANA

Chew The Fat! Croatia predstavlja bass i punk Halloween izdanje

Ovo izdanje zauzet će oba pogona Tvornice i sukobiti punk u malom i bass u velikom pogonu te podariti kombinaciju zvuka koja diže iz mrtvih

Veliki Halloween party u Tvornici
Veliki Halloween party u Tvornici (Arhiva)

Chew The Fat! Croatia baca kletvu opakog bassa na još jednom Halloween izdanju koje će se održati u Tvornici kulture 31. listopada od 23 sata. Ovo izdanje zauzet će oba pogona Tvornice i sukobiti punk u malom i bass u velikom pogonu te podariti kombinaciju zvuka koja diže iz mrtvih. Cijena ulaznice je 25 kuna do 00:30, 35 kuna nakon.

U Velikom pogonu u gostima je DJ Oliver, član benda Krankšvester poznatih po oštrim i krvavim rimama, te dio poznate osječke Big Mama Session ekipe s kojom na istoku zemlje širi glas opakog bassa. Remi (Elemental) se već potvrdila kao mala od mikrofona i jakih rima na CTF! Cro izdanjima, a ovog puta dolazi potpuno povampirena. Pridružuje joj se Yesh, el capo CTF! Cro večeri, zajedno s DMT-jem i MC Tone Tuorom. Poglede vam zamračuje VJ -polygon svojim vizualima s mračne strane.

U malom pogonu neće biti ništa milosrdnije. Famous Monsters (Tribute to The Misfits) opaka je kombinacija koja izvodi covere legendarnog punk benda The Misfits. Zagrebačko Saucesce vas pak vuče u tamu dok u horror punk maniri pjeva o zlu, mrtvima i njihovim kostima, te apokalipsi zombija. U goste dolazi i jedan od najaktivnijih ljudi po pitanju promocije bass glazbe u Hrvatskoj, Vedran Meniga ovom prilikom DJ Methniga, nekada bubnjar legendarnog šibenskog punk benda Nula, vraća se korijenima u svom punk setu dok će Denna M zakopati priču do kraja.

Pripremite svoje duše na još jedno izdanje CTF! Cro Halloween partyja. Pogledajte kako je bilo na prošlogodišnjem Halloween izdanju:

ili pak na prošlomjesečnom tulumu u prepunoj Tvornici pred oko 1200 posjetitelja:

VELIKI POGON: BASS

OLIVER (Big Mama Session, Krankšvester, OS)

REMI (Elemental)

Yesh (CTF!Cro, JabbaTon Rec., Radio808)

DMT (CTF!Cro, Black Light)

MC Tone Tuoro (CTF!Cro)

VJ -polygon (CTF!Cro)

MALI POGON: PUNK

FAMOUS MONSTERS (Tribute to The Misfits)

SAUCESCE (ZG)

DJ Methniga (punk set)

Denna M (Radio808)

28.10.2013. 18:21:00
http://metro-portal.hr/chew-the-fat-croatia-predstavlja-bass-i-punk-halloween-izdanje/81311/