Metro-portal.hr

objavljeno 07.06.2011. 12:44:00
OPĆA POMAMA

Chelsea željan Modrićevih usluga

Chelsea je navodno za Modrića spreman platiti oko 30 milijuna eura, no predsjednik Spursa Daniel Levy za sada izbjegava pregovore

Luka Modrić
Luka Modrić (Getty Images)

Nakon engleskog nogometnog prvaka Manchester Uniteda u lov na veznjaka hrvatske reprezentacije i Tottenhama uključio se i Chelsea, navodi Hina.

Prema pisanju engleskih listova Modrić se nalazi na vrhu liste želja londonskog kluba. Na meti "Bluesa" su i krilni napadač čileanske reprezentacije i Udinesea Alexis Sanchez, napadač Anderlechta Romelu Lukaku i nova brazilska nada Neymar. Za ovu četvoricu igrača vlasnik "Bluesa" Roman Abramović je odvojio 120 milijuna eura.

Chelsea je navodno za Modrića spreman platiti oko 30 milijuna eura, no predsjednik Spursa Daniel Levy za sada izbjegava pregovore. Već duže vrijeme za Lukine usluge je zainteresiran i Manchester United što bi vodstvo Tottenhama moglo iskoristiti za licitaciju. Kako navode otočka glasila Spursi su već krenuli u potragu za Modrićevim nasljednikom, a kao moguće zamjene spominju se veznjak West Hama Scott Parker, te veznjak Blackpoola Charlie Adam. West Ham i Blackpool su ispali iz Premiershipa i gotovo sigurno Parker i Adam odlaze.

"Sve zanima što će se dogoditi, no ja pokušavam ostati smiren. Moj status u Tottenhamu je isti kao i prije i ne zamaram se oko mogućeg odlaska. Sretan sam na White Hart Laneu, moj status je odličan, navijači me vole i ovdje imam sve što mi treba. Naravno ukoliko u klub dođe ponuda koja bi zadovoljila vodstvo Spursa i mene, transfer je uvijek moguć," poručio je Modrić koji je prije nekoliko dana dobio nagradu navijača Tottenhama za igrača godine.

07.06.2011. 12:44:00
http://metro-portal.hr/chelsea-zeljan-modricevih-usluga/59830/