Metro-portal.hr

objavljeno 28.04.2008. 01:54:22

Chelsea još uvijek daleko od naslova

Manchester United ima lagani raspored do kraja

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (AFP)

Najveći derbi engleskog prvenstva ponudio je rijetko viđeni spektakl.
Chelsea i Manchester United odigrali su vrhunsku utakmicu i pokazali zašto je Premiership najbolja liga na svijetu. Chelsea je na kraju, ponajviše zahvaljujući Michaelu Ballacku, pobijedio sa 2-1 i tako zadržao nadu u naslov prvaka. ‘Bluesi’ su se izjednačili na vrhu ljetvice s ‘vragovima’, no problem je u gol-razlici koja je debelo na strani Uniteda. Grantovoj momčadi problem predstavlja i raspored, budući da Manchester do kraja prvenstva čekaju dvije relativno lagane utakmice. Prva je protiv West Hama kod kuće, a druga protiv Wigana u gostima.

IncidentEngleski derbi ponudio je sve, pa tako i incident. Po završetku utakmice Manchesterovi rezervni igrači sukobili su se s osobljem koje sređuje teren. FA će istražiti slučaj. 

- Znam da je teško očekivati kiks Manchestera, ali mi se još uvijek nadamo. Znate, nije lako igrati pod pritiskom - rekao je novi heroj Stamford Bridgea, izraelski trener Avram Grant.
S druge strane, sir Alex Ferguson je za poraz optužio suca utakmice. Smatra da je ruka Carricka za jedanaesterac  bila slučajna.

- Ma slučajan udarac, sto posto. Pa nije digao ruku iznad ramena - rekao je Ferguson koji se previše ne uzbuđuje uoči samog finiša prvenstva.

- Sve je u našim rukama. Nakon ove ‘krađe’, svi smo napaljeni i jedva čekamo sljedeću utakmicu - rekao je Ferguson.   (METRO)

28.04.2008. 01:54:22
http://metro-portal.hr/chelsea-jos-uvijek-daleko-od-naslova/6447/