Metro-portal.hr

objavljeno 17.08.2011. 17:19:00
NEMORALNA PONUDA

Chelsea dao ponudu koju će Tottenham teško moći odbiti

Chelsea Spursima nudi 30 milijuna eura te veznjake Yossia Benayouna i Salomona Kaloua u zamjenu za našeg reprezentativca

Fotografija vijesti

Čini se kako Chelsea pod svaku cijenu želi u svoje redove dovesti Luku Modrića, budući da je u posljednjoj ponudi koju je poslao Tottenhamu ponudio 30 milijuna eura te veznjake Yossia Benayouna i Salomona Kaloua u zamjenu za našeg reprezentativca, prenosi Hina.

Ovo je daleko najozbiljnija ponuda do sada te engleski mediji smatraju kako će Spursi ovoga puta prihvatiti ponudu Chelsea, a dokaz tome je činjenica da Luka nije otputovao u Škotsku gdje Tottenham sutra očekuje susret četvrtog pretkola Europske lige protiv Heartsa. Službeni razlog Modrićevog neodlaska je lakša ozljeda gležnja, no kada bi hrvatski reprezentativac zaigrao u Edinburgh izgubio pravo igranja za Chelsea u skupini Lige prvaka.

U Škotsku nije otputovao niti predsjednik Tottenhama Daniel Levy koji je posljednjih tjedana nekoliko puta naglasio kako Modrić nije na ponudu. No, čini se kako je treća ponuda Bluesa ipak slomila njegov otpor.

"Nitko u klubu nije govorio o Modrićevoj prodaji, tako da nemam pojma o novoj ponudi Chelsea. Mi pokušavamo angažirati pojačanja, a ne prodavati igrače," kazao je menadžer Spursa Harry Redknapp.

Dio engleskih medija smatra kako je ovo posljednji pokušaj Chelsea da dovede Modrića. Ukoliko propadne i ova akcija okreću se drugim igračima. Na radaru novog menadžera 'plavih' Andrea Villasa-Boasa su i veznjak Valencie Juan Mata, veznjak Lillea Eden Hazard, veznjak Genka Kevin de Bruyne i krilo Porta Alvaro Pereira.

"Još nismo završili akciju slaganja momčadi za ovu sezonu. Još će biti kupovine i prodaje igrača," poručio je mladi portugalski stručnjak.

17.08.2011. 17:19:00
http://metro-portal.hr/chelsea-dao-ponudu-koju-ce-tottenham-tesko-moci-odbiti/62334/