Metro-portal.hr

objavljeno 29.07.2012. 11:04:00
MA, DAJ!

Četvrtina žena redovito glumi orgazam

Kad se sve skupa zbroji, preko 70 posto žena ili redovito glumi orgazam ili to čine prema potrebi, što je porazno za jači spol

Dečki dragi, ovo se događa zabrinjavajuće često ...
Dečki dragi, ovo se događa zabrinjavajuće često ... (Arhiva)

Fame i priče oko ženskog orgazma ponekad nam već idu na živce, no kako je to ozbiljna tema, istraživanja se poduhvatio i poznati muški portal AskMen na čak 50 tisuća ljudi. 

Glumi ili ne, pitanje je koje si muškarci često postavljaju, a odgovori bi mogli zabrinuti frajere koji vjeruju da s njima svaka žena doživljava orgazam, Naime, svaka četvrta žena u ispitivanju priznala je da uvijek glumi orgazam, što znači da ste sigurno u životu naletjeli na nekoliko fake orgazama koje niste prepoznali.

Kako skoro 30 žena priznaje da nikad ne glumi orgazam, znači da preko 70 posto pripadnica ljepšeg spola to ili radi redovito ili prema potrebi, stoga, frajeri, poradite na svojoj tehnici jer očito nema tu magiju koju mislite da ima, pa vas neće 30% morati priznati da je glumilo orgazam.

Da muškarci ipak nešto slute po tom pitanju pokazuje odgovor na pitanje o nezadovoljstvu u krevetu, gdje su muškarci, na čuđenje ispitivača, uvjerljivo nezadovoljniji od žena, a čak petina njih tvrdi da uopće nemaju seksualni život.

Za kraj ostavljamo potpuno zbunjujući podatak da više od 70 posto muškaraca želi brak, prema tek 44 posto žena, s tim da bi dečki najradije da im žena liči na Emmu Stone, a o Kate Upton bi samo maštali ...

29.07.2012. 11:04:00
http://metro-portal.hr/cetvrtina-zena-redovito-glumi-orgazam/72930/