Metro-portal.hr

objavljeno 29.04.2013. 23:01:00
BEZ PANIKE

Čega se žene boje u seksu

Naslov možda zvuči čudno, ali zapravo se radi o strahu, pretežno od nepoznatog, koji je prirodan i normalan

Nježan, strastven i romantičan seks je i dalje na cijeni
Nježan, strastven i romantičan seks je i dalje na cijeni (Arhiva)

Žene i muškarci seks, kao i dosta drugih stvarni u životu, shvaćaju i doživljavaju drugačije. Ženama je seks prije svega prisnost, osjećaji, romantika i strast, a tek zatim mehanička radnja, dok je kod muškaraca to bitno jednostavnije. 

Jedna od stvari koje se žene boje tijekom seksa je trudnoća. Muškarci, naravno, preferiraju seks bez kondoma u stalnoj vezi, no ako žena nije spremna imati djecu, seks bez kondoma neće joj biti blistavo iskustvo, pogotovo ako spada među one kojima kontracepcijske pilule nisu drage.

U sličnu kategoriju spada i seks tijekom mjesečnice. U ovako tradicionalnom društvu kao što je naše, mjesečnica je i dalje neka vrsta sramote (tragična zaostalost, no ne smije se šutjeti o tome), tako da se i opet ne osjećaju dobro i takav seks pretvara se u čisto mučenje.

Naravno, ovaj popis ne bi bio potpun da se ne spomene famozni analni seks o kojem je proliveno toliko tinte i nakucano slova. Pod utjecajem pornografije muškarci misle da je to normalno. žene ne da nisu oduševljenje nego ga, kao, čuvaju za posebne trenutke i nagradu koju muškarac najčešće nikad neće dobiti. 

Jednako tako, većina se žena grozi grubog seksa. I opet su tu pornići odradili svoju "prosvjetiteljsku" ulogu pa je postalo uvriježeno mišljenje da je grublje bolje, što zapravo nije slučaj.

29.04.2013. 23:01:00
http://metro-portal.hr/cega-se-zene-boje-u-seksu/77864/