Metro-portal.hr

objavljeno 03.06.2008. 00:56:01

‘Cecilia je otimačica’

Javila se i prva Sarkozyjeva supruga Marie-Dominique Culioli
Javila se i prva Sarkozyjeva supruga Marie-Dominique Culioli

Prva žena francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja Marie-Dominique Culioli kaže da mu je oprostila što ju je prevario, ali da još uvijek ne može prijeći preko toga što ju je njezina najbolja prijateljica Cecilia Ciganer, kasnije Sarkozy, izdala, piše londonski Times.

Marie-Dominique (53), koja je pomogla tada još mladom i neiskusnom Sarkozyju da izgradi političku karijeru, tvrdi da joj je Cecilia preotela supruga. - Cecilia je, kao moja najbolja prijateljica, bila spremna na sve kako bi se približila mome suprugu - povjerila se Marie-Dominique u još jednoj knjizi o životu francuskog predsjednika po d naslovom ‘Sarkozy i žene’, koja bi se ovog tjedna trebala pojaviti u knjižarama.

Stope u snijeguBili su u Alpama kada je Marie zakucala na vrata sobe prijateljice Cecilije. Čula je glasove, ali joj nitko nije ovarao vrata. Kada je odlazila, u snijegu je ugledala otiske stopala svog supruga - piše u knjizi ‘Sarkozy i žene’ u kojoj se ‘ispovjedila’ Sarkozyjeva prva supruga. 

Bivša supruga opisuje kako su ona i Nicolas živjeli te kako su nakon dvije godine braka započeli njihovi problemi. Točnije, kada je Nicolas upoznao Ceciliju. - Nas dvije smo bile najbolje prijateljice, zajedno smo odgajale djecu, odlazile u luksuzne pariške restorane, provodile se... A onda sam 1988. godine otkrila da me Nicolas vara - kaže bivša supruga s kojom Sarkozy ima dva sina.  (METRO)

03.06.2008. 00:56:01
http://metro-portal.hr/cecilia-je-otimacica/8081/