Metro-portal.hr

objavljeno 30.03.2017. 17:27:00
EUROSPORT

Bundesligu pratite na Eurosportu 2 - gužva na dnu

Bayern je tako blizu još jednom osvajanju naslova, ali borba za prolaz klubova u europska natjecanje je zato jako zanimljiva

Zanimljivo kolo Bundeslige
Zanimljivo kolo Bundeslige (Eurosport)

Bundesliga se vraća nakon jednog vikenda pauze. Prije dva tjedna vodeći je Bayern ponovno povećao prednost na ljestvici i sad je 13 bodova ispred drugoplasiranog Leipziga. Bayern je tako blizu još jednom osvajanju naslova, ali borba za prolaz klubova u europska natjecanje je zato jako zanimljiva.

26. kolo Bundeslige započinje u petak, susretom Herthe i Hoffenheima. Obje su momčadi kandidati za Ligu prvaka. Na tablici su trenutno pozicionirani na petom i četvrtom mjestu, a dijeli ih 5 bodova. Hertha je i dalje rekorder u Bendesligi po broju pobjeda na domaćem terenu, pa joj i ovog puta zbog te činjenice dajemo malu prednost. Hoffenheim nije imao uspjeha u zadnje 4 utakmice na gostujućem terenu, pa će se sutra od Andreja Kramarića očekivati puno. Utakmica počinje u 20:30 uz direktan prijenos na Eurosportu 2.

U subotu nas očekuje derbi, sastaju se Schalke 04 i Borussia Dortmund. Momčad Thomasa Tuchela polako se približava drugom mjestu ljestvice, trenutno za Leipzigom zaostaju samo 3 boda i nadaju se da će kraj sezone dočekati tik iza Bayerna. I Schalke se pomaknuo na ljestvici, s pobjedama i niti jednim primljenim golom u zadnje dvije utakmice. Ovo će sigurno biti najzanimljivija utakmica kola, obje momčadi su super spremne, a prijenos na Eurosportu 2 počinje u 15.30.

Eintracht Frankfurt je nakon pet uzastopnih poraza u prošlom kolu napokon izvukao bod, iako bez pogotka. U subotu dočekuju Borussiu Monchengladbach. Zadnji njihov sraz u listopadu prošao je bez golova. Nadamo se da će Niko Kovač dobro motivirati momčad i da će ovog puta pasti koji pogodak. Utakmica počinje u 18:30, Eurosport 2 je mjesto za gledanje.

Ingolstadtu opasno prijeti ispadanje iz lige, trenutno su predzadnji na tablici. U nedjelju im u goste dolazi Mainz. Rezultati Mainza na gostovanjima nisu zavidni, izgubili su i zadnje dvije utakmice i to protiv zadnjeplasiranog Darmstadta. Ingolstadt se nada će i oni ponoviti uspjeh svojih kolega s dna ljestvice. Susret Ingolstadt - Mainz igra se u nedjelju od 15:30 uz prijenos uživo na Eurosportu 2.

Stanje u Bayer Leverkusenu je kaotično. Roger Schmidt otišao je s klupe početkom ožujka, nakon niza loših rezultata koji su kuluminirali porazom 6:2 od Dortmunda. Međutim, situacija ne izgleda ništa bolje niti pod vodstvom Tayfuna Korkuta. Nakon 1:1 s Werderom, izgubili su od Hoffenheima i pali na 11. mjesto ljestvice. Wolfsburg je pak u posljednja dva kola osigurao 6 važnih bodova i momčad će dati sve od sebe da izbjegnu pad na 16. mjesto tablice. Utakmicu Bayer Leverkusen - Wolfsburg pratite uživo na Eurosportu 2, u nedjelju od 17:30.

30.03.2017. 17:27:00
http://metro-portal.hr/bundesligu-pratite-na-eurosportu-2-guzva-na-dnu/104016/