Metro-portal.hr

objavljeno 17.01.2020. 15:44:00
NAJAVE

Buđenje u subotu 8. veljače u klubu Sax

Koncert u Saxu bit će svojevrstan povratak korijenima i klupskim svirkama kakve bend, priznaju, najviše voli

Buđenje
Buđenje (Julien Duvall)

Umjesto tradicionalnog valentinovskog koncerta, Buđenje je ove godine odlučilo s fanovima proslaviti svoju punoljetnost i to u klubu odakle je sve i krenulo: u zagrebačkom Saxu, 8. veljače!

Upravo je s pozornice tog kluba u Palmotićevoj započelo glazbeno putovanje benda koje traje već 18 godina. U tom periodu bend je objavio pet studijskih i jedan live album, nastupao u najvećim hrvatskim dvoranama i dijelio pozornicu s imenima poput Stinga, Parnog Valjka, Bajage i brojnih drugih.

Koncert u Saxu bit će svojevrstan povratak korijenima i klupskim svirkama kakve bend, priznaju, najviše voli.

"Ono što je Beatlesima Cavern Club, to je nama Sax, mjesto u kojem smo započeli prve glazbene korake i uz koje nas vežu neke od najdražih uspomena. Cure koje su nas tada pratile iz prvih redova sada su već majke tinejdžera, a muški dio publike danas je opterećen kreditima, viškom kilograma i manjkom kose. Vjerujem da će naš koncert u Saxu, 8. veljače, biti prilika da se svi ponovno okupimo i podružimo, a poziv, naravno, vrijedi i za sve ostale koji vole našu glazbu, bez obzira na godine i staž", poziva Darko Bakić, frontman i autor Buđenja.

Bend je za najvjernije fanove pripremio i poseban poklon: oni koji imaju sačuvanu ulaznicu s nekog od prošlih koncerata Buđenja dobivaju besplatan ulaz u Sax! i potpisani CD!

Nastup u Saxu bit će prilika za uživanje u starim i novim pjesmama benda, pogotovo s posljednjeg hvaljenog albuma "Samo ti, samo ja", a nakon Zagreba, bend nastavlja prema Trilju (14. 2.) i Splitu (15. 2.).

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 40 kuna mogu se kupiti tijekom radnog vremena kluba, a na ulazu će koštati 60 kuna.

17.01.2020. 15:44:00
http://metro-portal.hr/budjenje-u-subotu-8-veljace-u-klubu-sax/123183/