Metro-portal.hr

objavljeno 12.02.2019. 10:29:00
AKCIJA

#budiZvijezdapomoziDown

Kupnjom Zvijezdinog suncokretovog ulja pomažete djeci sa sindromom Down - uključite se u akciju i do 17. ožujka kupnjom ulja donirajte 20 lipa Hrvatskoj zajednici za sindrom Down

#budiZvijezdapomoziDown
#budiZvijezdapomoziDown (Zvijezda)

Hrvatska zajednica za sindrom Down i Zvijezda predstavljaju novo limitirano izdanje Zvijezdina suncokretova ulja s etiketom koju je oslikao devetogodišnji Noa Oliverić, a čijom kupnjom sudjelujete u velikoj humanitarnoj akciji #budiZvijezdapomoziDown za osobe za sindrom Down.

Od svakog kupljenog suncokretovog ulja do 17. ožujka Zvijezda će donirati 20 lipa Hrvatskoj zajednici za sindrom Down, pri čemu će sredstva biti raspoređena između osam udruga za sindrom Down koje djeluju u Hrvatskoj.

- Neopisivo smo sretni što je Zvijezda prepoznala aktivnosti naše organizacije i svih udruga za sindrom Down u Hrvatskoj. Drago nam je što kroz ovo prijateljstvo možemo zajednički djelovati na senzibilizaciji i edukaciji javnosti o sindromu Down te omogućiti našim štićenicima još kvalitetniji život, izjavila je Dinka Vuković, predsjednica Hrvatske zajednice za sindrom Down

Hrvatska zajednica za sindrom Down krovna je organizacija za udruge za sindrom Down, a svojim djelovanjem nastoji promovirati integraciju, jednakost i pravo izbora za osobe sa sindromom Down kroz niz tečajeva, predavanja i edukacija. 

12.02.2019. 10:29:00
http://metro-portal.hr/budizvijezdapomozidown/116863/