Metro-portal.hr

objavljeno 22.05.2008. 23:02:12

Budan: Forma nije upitna

Igor Budan u subotu će se vratiti na svoju Kantridu
Igor Budan u subotu će se vratiti na svoju Kantridu (Drago Sopta/CROPIX)

Jučer su za ‘govornicu’ izašla dva čovjeka koja imaju štošta zajedničkog. Igor Budan i Dario Knežević ponikli su u Rijeci, obojica igraju u Italiji i obojica su sa svojim klubovima ispali iz lige. Dakle, logično je pitanje - što dalje.

- Očekujem da ću promijeniti sredinu u dogovoru s Parmom, ali i Palermom čiji sam zapravo igrač - rekao je Budan, a sličnih želja ima i Knežević.

- Napustio bih Livorno, ali pitanje je hoće li me pustiti.

U subotu će Knežević i Budan nastupiti na domaćem terenu. U 17. 30 se na riječkoj Kantridi igra utakmica protiv Moldavije.

- Najbitnije je da smo svi zdravi. Osjećam se dobro, forma nije upitna i jako se veselim nastupu na Kantridi - rekao je Igor.

Inače, jučerašnji trening  bo je otvoreni za navijače, a Istrijani su Biliću zahvalili na način da su došli u nevjerojatnom broju. Na Valbruni je bilo 6.000 ljudi!

Već u nedjelju Bilićevi izabranici sele u Čatež i Brežice, gdje će trenirati do utakmice s Mađarima u Budimpešti 31. svibnja. To će biti i posljednja provjera Hrvatske prije odlaska u u Bad Tatzmannsdorfu. (METRO) 

22.05.2008. 23:02:12
http://metro-portal.hr/budan-forma-nije-upitna/7570/