Metro-portal.hr

objavljeno 08.08.2022. 17:01:00
BRAVO

Bruno Šimleša nastavlja najveći izazov do sada

Dva milijuna koraka po najvećim hrvatskim planinama za psihološku pomoć oboljelima od raka

Bruno Šimleša
Bruno Šimleša (Arhiva)

Nakon vrlo zahtjevnih i intenzivnih priprema na stazi u Coloradu, Bruno Šimleša nastavlja pješačiti najvećim planinama duž hrvatske obale s ciljem prikupljanja pola milijuna kuna za psihološku pomoć oboljelima od raka, odnosno za rad Udruge SVE za NJU.

Ovogodišnje putovanje kreće s Kninske tvrđave u srijedu, 10. kolovoza u 8 sati, odakle će Bruno, u pratnji supruge Maje, započeti svoje putovanje s ciljem dolaska do Prevlake za 25 dana. U tom će razdoblju propješačiti preko 600 kilometara i napraviti milijun koraka po iznimno zahtjevnim terenima Dinare i Biokova bez imalo hlada, a kao i svake godine, na pojedinim dijelovima rute mogu im se pridružiti svi zainteresirani koji žele podržati ovaj humanitarni cilj i pomaknuti vlastite granice izdržljivosti.

Nastavak je to prošlogodišnje akcije tijekom koje su Bruno i Maja, uz hrabru fajtericu koja im se pridružila na prvoj etapi rute, gospođu Ljiljanu, propješačili više od 500 kilometara - od rta Kamenjak pa sve do Knina, upravo gdje se nastavlja njihovo ovogodišnje putovanje te prikupili više od polovine ukupno predviđenog novčanog iznosa, točnije 321.000 kuna.

Donacije prikupljene tijekom kampanje u potpunosti će se iskoristiti za rad Udruge SVE za NJU, koja već dugi niz godina pruža stručnu i prijeko potrebnu psihološku pomoć ženama oboljelima od raka, te ih je moguće uplatiti putem web stranice Čini pravu stvar i Keks Pay aplikacije.

Cijelo putovanje i brojna javljanja uživo mogu se pratiti na Bruninoj Facebook stranic

08.08.2022. 17:01:00
http://metro-portal.hr/bruno-simlesa-nastavlja-najveci-izazov-do-sada/138818/