Metro-portal.hr

objavljeno 23.08.2010. 13:01:58
KRIVI SU NOVINARI?

Bruno Marić: Savjest mi je apsolutno čista

VIDEO - Nogometni sudac Bruno Marić priznaje da je napravio niz grešaka na spornoj utakmici Dinama i Hajduka, ali tvrdi da u namještanju nije sudjelovao

Bruno Marić
Bruno Marić (Ronald Goršić/Cropix/Infopunkt)

Nogometni sudac Bruno Marić na današnjoj konferenciji za novinare u hotelu Westin izjavio je kako je nejgova savjest čista i još jednom je opovrgnuo svoju upletenost u namještanje prošlogodišnje završne utakmice hrvatskog kupa između Dinama i Hajduka.

Marić i njegov odvjetnik Vladimir Gredelj tvrde kako nema službenog dokumenta iz kojega bi bilo vidljivo da je nogometni sudac osumnjičen za nečasne radnje u spomenutoj utakmici.

No, obojica su naglašavali da je Marić osumnjičen već s prvim napisima u Sportskim novostima, koje su ga optužile za sudjelovanje u namještanju utakmice. Osim toga su prihvatili i stav Hrvatskog nogometnog saveza da je istražitelj UEFA-e prošli tjedan ispitao Marića u Zagrebu kao osumnjičenika, iako istražitelj to nije naglašavao u razgovoru s Marićem, niti je hrvatski sudac potpisao ikakav zapisnik. Nogometni sudac je dodao da je razgovor s predstavnikom UEFA-e bio korektan.

Marić je priznao da je napravio niz grešaka na sumnjivoj nogometnoj utakmici, iako, po njegovim riječima, nije utjecao na konačni rezultat utakmice. Dodao je da je bio ponosan na svoje suđenje na toj utakmici. Naglasio je i da nije imao nikakvih neprimjerenih razgovora uoči utakmice. (Infopunkt/metro-portal)

23.08.2010. 13:01:58
http://metro-portal.hr/bruno-maric-savjest-mi-je-apsolutno-cista/46613/