Metro-portal.hr

objavljeno 02.06.2009. 11:01:17
MTV Movie Awards

Bruno gologuz sletio na Eminema

POGLEDAJTE VIDEO - Sacha Baron Cohen napao Eminema na MTV-jevoj dodjeli

Na nedjeljnoj dodjeli MTV Movie Awards nagrada poznati je reper Eminem doživio novi ispad britanskog komačara Sache Barona Cohena u verziji - Bruno. E je sjedio u publici zajedno s Zachary Quintom i Cameron Diaz kada se iz čista mira sa stropa na njegovu glavu gologuz spustio Bruno. Sacha Baron Cohen se na veliko zaprepaštenje prisutnih sa stropa 'bacio' u publiku odjeven u anđela, a pao je upravo na poznatog repera koji je tu noć nastupao na dodjeli MTV-jevih nagrada.

Iako je bio vidno uzrujan Eminem se pribrao i pričekao dok osiguranje nije spustilo Cohena. Ubrzo su dotrčali Eminemovi zaštitari, a Bruno je počeo vikati 'Pustite me, pustite, ja imam dečka.'

Eminem je brzo napustio dvoranu ozbiljnog izraza lica, a skeptici su počeli naklapati jesu li glavni akteri cijeli scenarij isplanirali ili je ovo bila nova neslana šala na račun pjevača koji u svojim spotovima običava ismijavati druge.

Očevici su nekim medijima potvrdili kako je Eminem znao što će se dogoditi osim detalja o tangicama i goloj guzi pokraj njegova lica. Kako tvrde, Eminem nije napustio amfiteatar Gibson već je ostao u svojoj prikolici ispred do završetka spektakla.

Opet, producent MTV dodjele, Mark Burnett, tvrdi kako je kranom kojim se spustio upravljao Cohen te je sam u posljednji trenutak odlučio kamo će se spustiti. (metro-portal)

Prosudite sami


 

02.06.2009. 11:01:17
http://metro-portal.hr/brubno-gologuz-sletio-eminemu-na-glavu/18501/