Metro-portal.hr

objavljeno 02.07.2013. 10:09:00
FESTIVALI

Brojimo sitno do početka The Garden festivala u Tisnom od 3. do 10. srpnja

Garden sada ima veću glavnu pozornicu koja je središnje mjesto za ples smještena samo nekoliko trenutaka od mora

Garden je veći i bolji
Garden je veći i bolji (Garden)

The Garden festival održat će se u Tisnom od 3. do 10. srpnja. Ova lokacija na idiličnoj dalmatinskoj obali će u tjedan dana ugostiti one koji traže zabavu i pustolovinu pod suncem i zvjezdanim nebom te žele biti dio jedinstvenog festivala.

Još nas samo nekoliko dana dijeli od gostovanja nekih od najvećih DJ imena kao što su Theo Parrish, Axel Boman, Floating Points, Bicep, Huxley, Bondax, Eats Everything, Maurice Fulton, Tim Sweeney, Chez Damier, Krystal Klear, Wolf + Lamb i Greg Wilson. Očekuju vas i live nastupi Auntie Flo, Metro Area, Space Dimension Controllera i Garden rezidenata Crazy P. Od domaćih DJ-eva pridružit će im se CFSN DJs, Burek Showcase, Radio808 Soundsystem, Jogarde i William Collins.

Puni lineup potražite na stranici http://www.thegardenfestival.eu/.

Garden sada ima veću glavnu pozornicu koja je središnje mjesto za ples smještena samo nekoliko trenutaka od mora. Tu je i Beach stage smješten na plaži s pogledom na Kornate i zvjezdano nebo i na kojem je glazba od podne do 2 sata ujutro. Dodan je i treći, East stage, uz moto "anything goes". Dva puta dnevno legendarni stari morski pas Argonaut isplovljava na more ugošćujući svjetske DJ-eve, a zbog velikog interesa, novost je i novi brod Arbiana sa 4 nova boat partija u subotu i nedjelju. Na The Garden festivalu neizostavni su after partiji u Barbarellas Discotheque u Uvali Prosika udaljenoj 10 minuta od festivalske lokacije.

Pogledajte prošlogodišnji video

Skinite raspored The Garden festivala po danima kako ne biste ništa propustili.

http://www.thegardenfestival.eu/userfiles/pdf/timetable.pdf

Ulaznice za zemlje bivše Jugoslavije možete kupiti u sustavu Entrio https://www.entrio.hr/event/the-garden-festival-747

Festivalske ulaznice od 1. srpnja možete kupiti na blagajni na ulazu u festival, a tjedna ulaznica za ex-Yu je 500 kuna, dok su dnevne ulaznice po 100 i 200 kuna.

02.07.2013. 10:09:00
http://metro-portal.hr/brojimo-sitno-do-pocetka-the-garden-festivala-u-tisnom-od-3-do-10-srpnja/79062/