Metro-portal.hr

objavljeno 07.01.2008. 16:11:00
Britney

Britney je dobila otpust iz bolnice

Pjevačica je hospitalizirana nakon histeričnog napada

PROBLEMATIČNA pop-zvijezda Britney Spears (26) otpuštena je iz bolnice i vratila se kući nakon što je bila hospitalizirana u četvrtak zbog histeričnog napada koji je uslijedio kada je morala vratiti djecu bivšem suprugu. Spears je napustila kliniku Cedars Sinai kroz podzemni tunel kako bi izbjegla paparazze koji su okružili zgradu bolnice, javili su mediji. Slavni televizijski terapeut dr. Phil McGraw posjetio je Spears tijekom njezina dvodnevna boravka u bolnici i kasnije je izjavio da joj je potrebna hitna medicinska i psihološka pomoć. Ujedno, dr. Phil je najavio i gostovanje ‘prolupale' zvijezde u svojoj emisiji. Liječnici nisu komentirali zdravstveno stanje Britney Spears, javnosti su otkrili tek da pjevačica nije bila pod utjecajem droga ni alkohola.

Stručna pomoć
Slavni televizijski terapeut dr. Phil McGraw posjetio je Britney tijekom njezina boravka u bolnici i izjavio kako je pjevačici hitno potrebna liječnička pomoć. Pjevačica navodno nije bila pod utjecajem droga.

Njezini su prijatelji, pak, izjavili da Britney boluje od bipolarnog poremećaja. Spears je u četvrtak navečer u svom domu napravila incident oko predaje djece bivšem suprugu Kevinu Federlineu nakon što je završilo vrijeme njihova posjeta određenog sudom. Drama je završila intervencijom policije i hitne pomoći te njezinim odvoženjem u bolnicu. Zbog neuravnoteženog ponašanja pjevačice, sud joj je u petak izrekao zabranu viđanja dvogodišnjeg Seana Prestona i jednogodišnjeg Jaydena Jamesa.

Podsjetimo, u listopadu je njezin bivši suprug Kevin Federline dobio skrbništvo nad njihovim sinovima, a Britney je dobila pravo posjeta triput tjedno uz sudski nadzor. Po ranijem nalogu suda, Britney se mora podvrgavati povremenim testovima na drogu i alkohol te pohađati satove roditeljstva. Prije devet godina Britney Spears postala je tinejdžerski pop-fenomen. Glazbeni povratak ostvarila je u listopadu novim singlom ‘Gimme More'.

Piše: JL /MEX
07.01.2008. 16:11:00
http://metro-portal.hr/britney-je-dobila-otpust-iz-bolnice/174/