Metro-portal.hr

objavljeno 27.09.2010. 13:10:00
LJUBAVNA PRIČA

Branko Đurić Đuro dobio ulogu u filmu Angeline Jolie

Angelina Jolie snima film o ljubavnoj priči koja se odvija tijekom rata u BiH; glavnu ulogu je dobila Zana Marjanović

Branko Đurić Đuro
Branko Đurić Đuro (Getty Images)

Bosanskohercegovački glumac s ljubljanskom adresom Branko Đurić Đuro dobio je ulogu u filmu kojega režira Angelina Jolie i čije snimanje upravo počinje u Budimpešti, objavila je agencija za odnose s javnošću "ARS omnia" a prenijeli lokalni mediji u BiH.

Kako se pojašnjava, Đurić je dobio jednu od najznačajnijih uloga u redateljskom prvijencu hollywoodske filmske dive a najvažnija preporuka su mu nastupi u filmu "Ničija zemlja", za kojega je Oscarom nagrađen redatelj Danis Tanović te u filmu "Triage", gdje je glumio zajedno s Colinom Farellom.

Naslovna uloga u filmu Angeline Jolie povjerena je mladoj bosanskohercegovačkoj glumici Zani Marjanović koja je već otputovala na snimanje u Budimpeštu. Prema dostupnim informacijama Marjanović će glumiti Bošnjakinju koja se u ratnoj BiH zaljubljuje u srpskog vojnika.

"Mislim da moja priča potvrđuje kvalitetu bosanskohercegovačkih glumaca, no također mislim kako mladi ljudi u BiH koji su vrijedni i ambiciozni i često obeshrabreni trebaju više vjerovati u sebe", kazala je mlada glumica prošlog tjedna uoči odlaska na snimanje filma.

Angelina Jolie već je ranije naznačila kako je scenarij po kojemu snima lišen bilo kakvih političkih poruka te kako se radi isključivo o ljubavnoj priči koja se odvija tijekom rata u BiH.(hina/metro-portal)

27.09.2010. 13:10:00
http://metro-portal.hr/branko-djuric-djuro-dobio-ulogu-u-filmu-angeline-jolie/48761/