Metro-portal.hr

objavljeno 23.07.2010. 19:03:00

Branka Vlašić: U Barcelonu idem ranjiva

"Možda prvi put na veliko natjecanje idem pomalo ranjiva jer cijeli prvi dio sezone pratio me osjećaj da to nije to", rekla je Blanka na konferenciji za novinare

blanka vlašić
blanka vlašić (Joško Ponoš/CROPIX)

Najbolja hrvatska sportašica Blanka Vlašić danas je novinarima u Splitu izjavila kako na predstojeće Europsko atletsko prvenstvo, koje će se održati u Barceloni od 27. srpnja do 1. kolovoza ove godine, odlazi ranjiva. te da unatoč dobrim rezultatima nije zadovoljna prvim dijelom ovogodišnje sezone.

"Možda prvi put na veliko natjecanje idem pomalo ranjiva jer cijeli prvi dio sezone pratio me osjećaj da to nije to", rekla je Blanka. Pri tomu je istaknula da je obzirom na dobre treninge njezino osobno očekivanje "bilo puno više nego što sam u prvom dijelu sezone pokazala".

Blanka je također rekla kako vjeruje da će se plasirati u finale ženskog skoka u vis na Europskom atletskom prvenstvu u Barceloni, ali da nikad prije natjecanja ne obećaje medalje. "U finalu ću nastupiti maskimalno profesionalno, ozbiljno i koncentrirano", dodala je Blanka. (hinametro-portal)

23.07.2010. 19:03:00
http://metro-portal.hr/branka-vlasic-u-barcelonu-idem-ranjiva/45030/