Metro-portal.hr

objavljeno 19.10.2017. 11:30:00
NAJAVE

Brain Holidays u Vintage Industrial Baru w/ One Dread

Teme koje se isprepleću kroz pjesme Brain Holidaysa variraju od ljubavnih, pa sve do aktualnih ekonomskih problema, ali uz glazbu koja se temelji na pozitivnosti svakodnevice

Reggae party u Vintageu
Reggae party u Vintageu (Vintage Industrial Bar)

Vintage Industrial Bar 21. listopada sprema veliki reggae party. Brain Holidays stižu u punom sastavu i naponu snage.

Već 17 godina stvaraju autentični reggae, a njihova interpretacija jamajčanskog zvuka dolazi do punog izražaja u nastupima uživo.

Uz njih svirat će i One Dread - roots reggae & dancehall straight outta metropola. Prije i nakon bendova čeka vas DJ selekcija i party do pet ujutro.

BRAIN HOLIDAYS

Zagrebački reggae bend osnovan 2000. godine. Imaju tri hvaljena studijska albuma „Stereo Roots", „Save Peace Babylon Delete" i „System Error", a četvrto izdanje je u fazi pripreme. Njihovi najnoviji singlovi „U oblacima" i „#proljeće" uzurpirali su radijski eter, a u jesensku shemu kroče s trećim singlom „Loše vijesti" i pobjedničkom titulom splitskog finala Karlovačko RockOffa. Od proljeća 2017. godine Brain Holidays iza sebe bilježe preko 20 koncerata te s nastupom u Vintage Industrial Baru zatvaraju uspješnu koncertnu sezonu.

Teme koje se isprepleću kroz pjesme Brain Holidaysa variraju od ljubavnih, pa sve do aktualnih ekonomskih problema, ali uz glazbu koja se temelji na pozitivnosti svakodnevice. Pozitivne vibracije, kao nezaobilazna odrednica reggae glazbe, svojevrstan su lajtmotiv benda koji i u dobrim i lošim vremenima širi vedrinu te otvara ruke prema svim ljudima dobre volje.

Toplinu karipskih ritmova Jamajke, Brain Holidays najbolje predstavlja na nastupima uživo gdje čarolija deveteročlanog sastava dolazi do potpunog izražaja.

www.facebook.com/holidays.brain

19.10.2017. 11:30:00
http://metro-portal.hr/brain-holidays-u-vintage-industrial-baru-w-one-dread/108039/