Metro-portal.hr

objavljeno 18.03.2011. 12:45:00
KARAKTERNE CRTE

Brada govori kakav je on muškarac

Muškarci sve više pažnje poklanjaju svom izgledu. Žele izgledati lijepo i zavodljivo, muževno i seksi i zato paze i na svoju bradu, a upravo ona određuje njihov karaker

Fotografija vijesti

Uređena brada - žene jednostavno vole muškarce koji imaju urednu bradu. Muškarac s urednom bradom pokazuje da je zreo, ali i da je svjestan toga da je neodoljiv.

Kozja bradica - mnogi muškarci danas se odlučuju za kozju bradicu. Muškarci s takvom bradom izgledaju elegantno, ali pokazuju i da su šarmantni i zabavni. Stariji muškarci s kozjom bradicom, pak, izgledaju mlađe, jer im brada prekriva bore, a uz to su vrlo moderni.

Brkovi - većina pripadnika jačeg spola voli brkove, no oni ne stoje svakome. Ukoliko nekom muškarcu pristaju onda ga čine još seksipilnijim i zavodljivijim. Muškarci s brkovima pokazuju da su samopouzdani, da imaju stav i da se ne boje pokazati ga.

Brada od nekoliko dana - ljudi s takvom bradom pokazuju da su zreli, blagi, ali da vole izgledati šik. Takva brada mora se čuvati i oblikovati, tako da je to brada za muškarca koji zna što radi. On je organiziran i pouzdan.

Raščupan izgled - muškarci koji imaju pomalo razbarušenu i naizgled neurednu bradu izgledaju cool i moderno. Oni znaju šta žele i puni su samopouzdanja. Svjesni su svojih mogućnosti i nikada ne traže ni za što odobrenje od drugih.

Tanki brkovi - muškarci koji nose tanke brkove žele se predstaviti kao misteriozni. Uglavnom je riječ o vrlo kreativnim osobama koje posjeduju istinske ljudske kvalitete.

Muškarci bez brade - muškarci koji se redovno briju svjesni su da izgledaju dobro i da im ne treba ništa kako bi "ukrasili" lice. Oni su uglavnom lijepi i riječ je o poštenim i vjernim osobama.

 

18.03.2011. 12:45:00
http://metro-portal.hr/brada-govori-kakav-je-on-muskarac/56647/