Metro-portal.hr

objavljeno 02.08.2017. 10:01:00
GORKO SLATKO

Brad Pitt baca se u producentske vode

Bradov Plan B stoji iza projekata The OA i Moonlight koji se može pratiti na Netflixu, a obje serije vrlo su popularne među gledateljstvom, pa nitko ne sumnja da će i Sweetbitter postići planirani uspjeh

Brad Pitt producira Sweetbitter
Brad Pitt producira Sweetbitter (Arhiva)

Nekoliko se televizijskih kuća borilo za prava na Sweetbitter, poznati svjetski hit autorice Stephanie Danler, a čast je na kraju pripala Starzu. Film će producirati Plan B, tvrtka Brada Pitta.

Bradov Plan B stoji iza projekata The OA i Moonlight koji se može pratiti na Netflixu, a obje serije vrlo su popularne među gledateljstvom, pa nitko ne sumnja da će i Sweetbitter postići planirani uspjeh.

Sweetbitter i S.Dandler/bookstr

Inače, roman je to koji prati dvadeset dvogodišnju djevojku Tess, a već privlači golemu pažnju zbog svoje zanimljive tematike. Tess je zaposlena u poznatom restoranu u New Yorku, a roman istražuje njezin život u okruženju dobre hrane, vina i droge koji su tamo dio svakodnevice. 

Neki Sweetbitter već proglašavaju nesljednikom Malih laži (roman autorice Liane Moriarty) prema kojem je također snimljen film. Stephanie Danler sama je napisala scenarij za film, a informacije o glumačkoj postavi još nisu dostupne. No s obzirom da se spominje ime Brada Pitta, očekuje se da tu popisu poznatih imena neće biti kraj. 

Piše: Andrea Holi
02.08.2017. 10:01:00
http://metro-portal.hr/brad-pitt-baca-se-u-producentske-vode/106481/