Metro-portal.hr

objavljeno 14.09.2008. 18:04:22
Guinnessova knjiga

Brad i Angelina najpopularniji na svijetu

S trona svrgnuti Tom Cruise i Jennifer Aniston

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Glumačke zvijezde Brad Pitt i Angelina Jolie popele su se na čelo Guinnessove liste najpopularnijih i odande svrgnule Toma Cruisea i Jennifer Aniston, objavio je Guinness u nedjelju.

Moćni par poznat i zbirno kao Brangelina dosegnuo je vrhunac slave, a to je ocijenjeno pretraživanjem interneta i novinskih izvještaja i uzimanjem u obzir njihove zarade, kaže se u najnovijem izdanju leksikona najčudnijih stvari na svijetu.

No Pitt i Jolie jesu moćni i bogati, ali njihova imena nisu najtraženija na internetu. Tu "slavu" ima posrnula princeza popa Britney Spears. Ona je svojim ponašanjem uspjela krunu oteti od Paris Hilton.

Glumac Samuel L. Jackson na vrhu je popisa glumaca s najboljom zaradom jer je 68 njegovih filmova zaradilo brutto 7,42 milijarde dolara.

Najunosnije holivudsko partnerstvo ostvarili su redatelj Tim Burton i glumac Johnny Depp.

Najunosnije holivudsko partnerstvo ostvarili su redatelj Tim Burton i glumac Johnny Depp. Na šest filmova, među kojima su i Edward Škarkoruki i Sweeney Todd, zaradili su 986 milijuna dolara.

Serija Izgubljeni najčešće je s interneta skidana televizijska serija svih vremena, ali na mjestu najpopularnije televizijske emisije zamijenio ju je Dr. House s Hughom Lauriejem u glavnoj ulozi.

14.09.2008. 18:04:22
http://metro-portal.hr/brad-i-angelina-najpopularniji-na-svijetu/11651/