Metro-portal.hr

objavljeno 10.11.2012. 14:50:00
TRASH NA KVADRAT :)

Bosanska reklama za pelene Molfix poharala YouTube

Majkice kupuj mi pelene i više ja ne plačem i ne budim se mokar jaa tekst je koji pjevaju dva animirana klinca u trash reklami

Bebice nagovaraju mamice da im kupe pelene
Bebice nagovaraju mamice da im kupe pelene (Screenshot YouTube)

Reklama stara pet godina probila se u mainstream medije tek nedavno, doslovno poharavši YouTube gdje ima gotovo 40 milijuna pregleda.

Rasplesane animirane bebe, ruku na srce napravljene očajno, veselo skakuću i mole svoje mamice da im kupe Molfix pelene.

Kontroverza se stvorila oko toga što bebe, navodno, pjevaju narodnjake. Nakon konzultacija u redakciji ne možemo se složiti s tim, ali vi procijenite sami.

Po našem mišljenju, siroti hrvatski građani osuđeni na Huljićeve uratke sigurno se ne bi složili s tim, jer neće pronaći dovoljno jake zurle u pozadini, a i tekst je zahtjevan i inteligentan.

Za ostale koji se krajnjim snagama odupiru rozgama, severinama i bogtepitaj kako se sve zovu to je lagani trash, a ljubitelji narodnjačkih klubova mislit će da je netko zabunom pustio neki jazz.

Kako god to shvatili, bebači izgledaju simpatično, reklama je na granici pravog trasha koji je ipak umjetnost, pa pogledajte

10.11.2012. 14:50:00
http://metro-portal.hr/bosanska-reklama-za-pelene-molfix-poharala-youtube/74785/