Metro-portal.hr

objavljeno 28.05.2012. 16:37:00
KRITIKE

Borzan oštro kritizira osječke gradske vlasti

Borzan smatra kako je očito da građani ne prepoznaju gradonačelnika Bubala i njegovu upravu ni po čemu dobrom

Fotografija vijesti

Osijek je grad zaustavljen u vremenu, bez prepoznatljivih projekata, u kojem se gradske vlasti ponašaju kao da je još uvijek vrijeme predizborne kampanje, rekla je predsjednica gradskog SDP-a i saborska zastupnica Biljana Borzan, prenosi Hina.

Na konferenciji za novinare u osječkom sjedištu SDP-a Borzan je predstavila rezultate stranačke ankete, koja je provedena nad 154 ispitanika, s pitanjem je li im poznat jedan projekt, koji je završen tijekom Bubalova dosadašnjeg mandata.

Kazala je kako je 91 posto ispitanika odgovorilo kako nema projekata, ili za njih ne zna, šest posto kao projekte je navelo biciklističke staze, nogostupe i gospodarske zone, a četiri posto je dalo netočne odgovore.

Ako su biciklističke staze i popravljeni nogostupi u nekim ulicama, ono što gradonačelnik jednoga grada može učiniti u tri godine, onda Bubalo može biti zadovoljan, rekla je Borzan ustvrdivši kako su rezultati ovogodišnje ankete, gotovo potpuno identični rezultatima anketa provedenih u protekle dvije godine.

Ocijenila je kako Osijek "definitivno nije poznat po projektima", ali jest po lažnim "spinovima", poput onoga da će vlada prekinuti izgradnju mosta na Dravi, u sklopu 5C koridora, po svađanju sa svim i svakim te podizanju kredita, koji godinama stoje na računu, a gradonačelnik ne zna kako ih potrošiti, već ih stalno prenamjenjuje.

Borzan smatra kako je očito da građani ne prepoznaju gradonačelnika Bubala i njegovu upravu ni po čemu dobrom, već su ih do sada jedino prepoznavali na izborima, i to po galami, pa vjeruje da na lokalnim izborima, iduće godine, neće dobiti ponovno povjerenje građana.

28.05.2012. 16:37:00
http://metro-portal.hr/borzan-ostro-kritizira-osjecke-gradske-vlasti/71422/