Metro-portal.hr

objavljeno 04.11.2010. 12:29:46
SPEKTAKL

Bon Jovi u Zagrebu - počinje prodaja ulaznica

Bon Jovi stiže na Maksimir u lipnju sljedeće godine, ali ulaznicu osigurajte već od sutra

Bon Jovi na Maksimiru 8. lipnja
Bon Jovi na Maksimiru 8. lipnja (Getty Images)

Sutra, 5.11. počinje prava utrka za ulaznicama za koncert Bon Jovija. Nakon fanovske pretprodaje, preko koje se prodalo nešto više od 4 000 ulaznica, u petak kreće redovna prodaja na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima te na www.eventim.hr.

Bend, koji je skoro tri desetljeća na sceni, ponosno nosi titulu ambasadora američkog rock and rolla. Do sada je njihove live nastupe vidjelo više od 34 milijuna ljudi na svijetu, a u sklopu svoje svjetske turneje" The Circle Tour" po prvi puta će nastupiti u Zagrebu. Obzirom da bend nikada nije nastupao u regiji, koncert Bon Jovija sigurno će biti jedan od najvećih koncerata koji su održani  na ovim prostorima.

Bon Jovi su tijekom karijere imali mnogo mega hitova na top ljestvicama, a među njima se izdvajaju : 'You Give Love a Bad Name', 'Livin' on a Prayer', 'Wanted Dead or Alive', 'Bad Medicine', 'I'll Be There for You', 'Keep the Faith', 'Bed of Roses', 'Always', 'It's My Life', 'Have a Nice Day', 'Everyday' i 'Who Says You Can't Go Home'.

Članovi benda Jon Bon Jovi i Richie Sambora primljeni su u Songwriter Hall Of Fame, a  dobiti će posebno priznanje MTV-a  pod imenom 'Global Icon' na svečanoj dodjeli europskih MTV nagrada 7. studenog u Madridu.

'Nema sumnje da je grupa Bon Jovi dosegla status ikone u čitavom svijetu, kao jedni od najpoznatijih, najomiljenijih i najutjecajnijih rock bendova', priopćili su iz MTV-a svijetu.

Kao uvertira u veliki koncertni spektakl koji nas očekuje na Maksimirskom stadionu, u Movieplex kinima u Zagrebu 10. i 11. studenog održat će se kino projekcije koncerta Bon Jovija održanog na Meadows stadionu u New Yorku, tijekom turneje "The Circle Tour" 2010. Kino projekcije prikazuju njihove najveće hitove i nove stvari s aktualnog albuma "The Cirlce". Osim najave koncerta, fanove će zasigurno obradovati i vijest da 29. listopada izlazi album na koji se predugo čekalo  "Bon Jovi - Greatest Hits Collection" u izdanju Universal Musica.

04.11.2010. 12:29:46
http://metro-portal.hr/bon-jovi-u-zagrebu-pocinje-prodaja-ulaznica/50691/