Metro-portal.hr

objavljeno 09.07.2016. 20:01:00
HE HE

Boja kose i seks su povezani?

Ako ostavimo po strani uobičajene mitove tipa plavuše su super u krevetu i slično i pogledamo rezultate zanimljive ankete, evo podataka koji vrijede zlata

Ako volite kinky, evo koja boja kose najbolje ide uz to :)
Ako volite kinky, evo koja boja kose najbolje ide uz to :) (Arhiva)

Boja kose i seks povezani su na više načina, tvrdi jedna tvrtka koja proizvodi kondome nakon istraživanja koje su proveli na povelikom broju žena pokušavajući saznati kako do seksa dolaze žene različitih boja kose.

Zanima vas? Evo rezultata

Crna - crnke će najviše tražiti seks preko interneta i raznih aplikacija, a s tim je povezana i činjenica da će prve od svih pristati na seks za jednu noć. Njima je izvor seksualnosti upravo boja njihove kose.

Crvena - najmanje ih privlači seks za jednu noć, ali ako je netko raspoložen za vezanje i slične igrice, to su crvenokose.

Plava - plavuše vole seks na svim nemogućim mjestima kojih se možete dosjetiti, a dio tajne leži u činjenici da se samo 40 posto njih osjeća samouvjereno u krevetu. Nakon crnki one su i najizgledniji partner za seks za jednu noć.

Smeđa - niti brinetama nije stran seks za jednu noć, a ako već traže ljubav preko interneta, napravit će to na mjestima gdje se članstvo obavezno plaća.

Eto, muškarci, sad znate što možete očekivati, pa krenite ...

09.07.2016. 20:01:00
http://metro-portal.hr/boja-kose-i-seks-su-povezani/99031/