Metro-portal.hr

objavljeno 06.07.2018. 19:02:24
NAJAVE

Bogata subota 7.7. u Vintage ljetnom vrtu

Zavali se u zelenoj oazi Savske 160 i na otvorenom prati tekmu i navijaj za Hrvatsku reprezenzaciju u jurišu na titulu svjetskog prvaka

Gužva cijelu subotu...
Gužva cijelu subotu... (Vintage Industrial)

S velikim zadovoljstvom u sklopu programa VINTAGE EDU GARDEN - TOČKA KULTURE NA RUBU SAVSKE nastavljamo suradnju s našim Zmajoljupcima - Kite Flying Lovers koji će opet za najmlađe organizirati zanimljivu radionicu izrade zmajeva.

Rezervirajte vaše mjesto na radionici izrade zmajeva putem maila: zmajoljupci@gmail.com

Upoznajmo se s svim tajnama pripreme prirodne i zdrave hrane, naučimo nešto novo i podružimo se s cool ekipom iz udruge "Laganela" na njihovom prezentacijskom štandu na terasi Vintage Industrial Bar-a.

Ljubitelje cvijeća, ekologije, kreativnih vještina i „uradi sam" tehnika pozivamo na radionicu prirodnog printa na tekstilu. Uzorci i boje nastajat će od zelenog bilja i cvijeća, prenosit ćemo ih ručno na pamučne tkanine, a dobivene komade tekstila polaznici će ponijeti sa sobom i možda uklopiti u neki svoj komad odjeće, torbicu ili jastučnicu.

Zainteresirane polaznike molimo da donesu manji (hobby) čekić za rad na radionici.
Rezervirajte vaše mjesto na radionici biljnog tiska na tkaninama putem maila: irena.katarina.zrinski@gmail.com

Svi programi u sklopu platforme "Vintage Edu Garden" su u potpunosti besplatni. Donacije izvoditeljima i izvoditeljicama programa i radionica su poželjne.

***************************************

OD 20:00h prijenos utakmice Hrvatska - Rusija

Zavali se u zelenoj oazi Savske 160 i na otvorenom prati tekmu i navijaj za Hrvatsku reprezenzaciju u jurišu na titulu svjetskog prvaka

***************************************

Nakon tekme -> Boozeyard: Tina Kresnik & Noa Rupčić + party do 5 ujutro (akcijska ponuda žestice)

U subotu 7. srpnja obavezno svrati u naš BOOZEYARD i uberi neke od žestokih pića po akcijskim cijenama (popis malo niže) te se raskomoti u našem zelenom junkyardu, u našoj oazi spokoja i naravno dobre glazbe. 

Za taj dio pobrinut će se jedan 'family values' duo koji čine majka, odlična pjevačica, nekadašnja članica Parnog Valjka - Tina Kresnik, a kojoj će instrumentalnu pratnju dati njen sin, odličan klavijaturist i pjevač, član Kojota - Noa Rupčić.

Pripremit će vam dva seta rock standarda s naglaskom na pop, od Tine Turner, do Janis Joplin, Davida Bowiea i Phila Collinsa. Tko zna, možda se u publici pojavi i Noin otac, Hrvoje Rupčić (Cubismo)... No, svakako vas želimo pozvati da ovaj akustični duo ne propustite, a nisu ni loš primjer jer koliko često vidite neku majku sa svojim djetetom na pozornici i da obaraju sve s nogu. 

06.07.2018. 19:02:24
http://metro-portal.hr/bogata-subota-7-7-u-vintage-ljetnom-vrtu/113103/