Metro-portal.hr

objavljeno 27.02.2012. 22:59:53
KAO IVICA

Bode Miller ozlijedio koljeno i propušta ostatak sezone

Miller je prošloga tjedna operirao ozlijeđeno koljeno, ali se odmah i vratio u Europu s namjerom da nastupi u preostalim utrkama do kraja sezone

Fotografija vijesti

Američki skijaš Bode Miller (33) propustit će ostatak sezone zbog ozljede lijevog koljena koju je zadobio tijekom utrka za Svjetski kup u Banskom (18-19. veljače), objavila je američka skijaška reprezentacija prenosi Hina.

Miller je prošloga tjedna operirao ozlijeđeno koljeno, ali se odmah i vratio u Europu s namjerom da nastupi u preostalim utrkama do kraja sezone, no koljeno ipak nije bilo u stanju koje bi dozvolilo skijanje.

"Plan je bio nastupiti već u Crans Montani prošloga vikenda, ali nisamo mogao dovoljno pokretati koljeno kako bih bio konkurentan. Mislili smo da će se stvari popraviti nakon nekoliko dana odmora, ali to nije bio slučaj", izjavio je Miller, te najavio povratak u Svjetski kup sljedeće sezone.

"Volim skijaške utrke i volim biti aktivan, pa se nadam kako će oporavak proteći dobro i da ću se što prije vratiti treninzima. Sve dok uživam u skijanju, nastavit ću to i raditi", dodao je Miller.

27.02.2012. 22:59:53
http://metro-portal.hr/bode-miller-ozlijedio-koljeno-i-propusta-ostatak-sezone/68657/