Metro-portal.hr

objavljeno 21.02.2014. 14:29:00
LAGANO

Boa novim singlom najavljuje promociju albuma

Novim singlom „Lagano“ najavljuju koncertnu promociju albuma „Indigo“ u Vintage Industrial Baru, 20. ožujka

Boa sprema promociju
Boa sprema promociju (Arhiva)

Krajem prošle godine, grupa Boa objavila je svoj osmi album „Indigo", najavljen uspješnim duetima Uspomena sna s Ivanom Kindl i Pravo vrijeme s Massimom.

Danas donose novi, treći po redu singl Lagano, kojim najavljuju veliku koncertnu promociju novog albuma u popularnom Vintage Industrial Baru u četvrtak, 20. ožujka.

Pjesma „Lagano" predstavlja pravi art-rock žanr koji je istinsko obilježje grupe Boa, a poslušati ju možete na sljedećem linku:

U pjesmi im se ponovno pridružio kolega i prijatelj Massimo, ali ovog puta u ulozi gitarista. Suradnja se dogodila sasvim spontano.

„Massimo je došao u studio radi dogovora oko gostovanja na pjesmi „Pravo vrijeme" pa me zamolio da mu pustim i neke druge pjesme. „Lagano" mu se jako svidjela i odmah je pitao je li imamo gitaru u studiju jer ima ideju za solo. Sve se odvijalo filmskom brzinom, a u ishodu možemo zajedno uživati!" - komentira Mladen Puljiz.

Za realizaciju pjesme zasluženi su svi članovi Boe pa su tako autori glazbe Mladen Puljiz i Slavko Remenarić, stihovi Slavko Remenarić, aranžman Mladen Malek, Mladen Puljiz i Slavko Remenarić, back vokal Jadranka Krištof, a glazbeni producent Mladen Malek u čijem studiju je i snimano.

Prije skore promocije albuma u Vintage baru, koncert grupe BOA jučer ste imali priliku čuti uživo i na valovima Narodnog radija

U društvu Igora Geržine i Ivane Kindl, u Glazbenom showu Dalibora Petka, grupa Boa  je sa slušateljima podijelila i par zanimljivih riječi.

Kako je to gostovanje izgledalo i zvučalo, pogledajte u donjem videu:

 

21.02.2014. 14:29:00
http://metro-portal.hr/boa-novim-singlom-najavljuje-promociju-albuma/83417/