Metro-portal.hr

objavljeno 20.12.2008. 22:05:10

Blizanci - godišnji horoskop za 2009.

Fotografija vijesti

Ljubav

Slobodnim Blizancima početak 2009. godine donosi novo poznanstvo i to najvjerojatnije sredinom siječnja i to s osobom koja je nedavno doputovala iz inozemstva ili neko od njenih najbližih živi van granica naše zemlje. Vjerojatno će razlika u godinama biti primjetna, ali ni vama niti njoj to neće smetati na početku.

Veljača i ožujak 2009. vam ne donose značajnije promjene, pogotovo osobama koje se nalaze u stabilnoj vezi ili braku, ali ćete zato sredinom travnja biti stavljeni pred iskušenje. Bit ćete u prilici ući u tajnu vezu s osobom koja se nalazi u vašem krugu prijatelja ili ćete je upoznati zahvaljujući nekom od njih. Iako emocije na početku mogu biti izražene, već krajem travnja vaš tajni partner će se vjerojatno udaljiti od vas i poći drugim putem. Bit ćete povrijeđeni, ali u isto vrijeme postoji mogućnost da budete i razotkriveni. Lako se može dogoditi da na kraju ostanete sami.

Sretan broj - 1
Sretna boja - nebesko plava
Sretan dan - srijeda
Sretni datumi - 1., 10., 19. i 28.
Sretni mjeseci - siječanj i listopad

Svibanj i lipanj vam donose zatišje na emotivnom planu i moći ćete se odmoriti od prethodnih događaja. Početak srpnja 2009. može donijeti probleme s djecom pa ćete zapostaviti partnera kako biste riješili njihove probleme. Kolovoz 2009. slobodnim Blizancima donosi novo poznanstvo na nekom od mjesta za zabavu, a rujan i listopad vam daju priliku da učvrstite svoju vezu. Listopad vam donosi mnoge razmirice s partnerom bilo da ste u braku ili vezi jer se partner osjeća zapostavljeno i deprimirano. Kraj studenoga 2009. vam donosi poboljšanje na emotivnom planu i u sljedećim mjesecima neće biti većih trzavica.

Posao

Siječanj 2009. bit će izuzetno povoljan za mnoge Blizance koji iščekuju povoljan ishod sudskog procesa vezanog za nasljedstvo. Ukoliko je u pitanju nekretnina možete biti mirni, izlazite kao pobjednik iz borbe. Također, mnogi Blizanci koji se odluče za podizanje stambenog kredita mogu očekivati povoljan ishod. Ipak situacija na radnom mjestu neće biti tako povoljna i može se očekivati da će veliki broj Blizanaca tijekom veljače i ožujka 2009. ostati bez posla. Ovo se pogotovo odnosi na osobe koje rade u nekoj državnoj instituciji ili se bave pružanjem usluga po kućama. Financijskom gubitku će biti izložene i osobe koje su posredno ili neposredno vezane za nekretnina.

Tijekom travanja dolazi do stagnacije, ali se zato u svibnju 2009. mogu očekivati promjene na bolje. Ovo će se prvenstveno odnositi na poboljšanje financija, ali bi bilo pametnije da se ne razbacujete jer vam lipanj donosi besparicu. U srpnju 2009. dobit ćete povoljne vijesti iz inozemstva i postoji mogućnost da u ovom razdoblju otputujete na kraći odmor. Iskoristite ovo razdoblje za putovanja jer ukoliko ste imali u planu ići na odmor krajem srpnja, može doći do određenih problema, pa se putovanja u ovom razdoblju ne preporučuju. Sredinom kolovoza 2009. može doći do nesuglasica unutar doma, ali i poboljšanja na radnom mjestu, tako da ćete barem po pitanju karijere biti zadovoljni.

Sredinom rujna izbjegavajte dublje polemizirane s pretpostavljenima jer ćete izaći kao poraženi iz takvih dvoboja. Početkom listopada 2009. također morate obratiti pažnju na svoje riječi jer možete biti izloženi ogovaranjima i to naročito od strane mlađe ženske populacije koja vas okužuje na radnom mjestu. Studeni vam donosi zatišje na polju karijere, ali su moguće nesuglasice s nekim rođakom ili osobom iz susjedstva. Tijekom prosinca 2009. izbjegavajte duža putovanja, a moguće su i neke nepovoljne vijesti iz inozemstva.

Zdravlje

Zdravstveno stanje tijekom 2009. godine će vam biti solidno. Pažnju biste trebali posvetiti cirkulaciji, plućima i grlu. Ukoliko ste pušač, ova godina je idealna za ostavljanje cigareta i započinjanje tjelesnih aktivnosti. Ukoliko ste planirali krenuti u teretanu, veljača je pravi trenutak za to. Svibanj, početak srpnja i studeni su nepovoljna razdoblja u kojima su moguće prehlade i manje zdravstvene tegobe.

(izvor: http://www.astrosporto.com, www.astro.com)

 
   
       
       

 

20.12.2008. 22:05:10
http://metro-portal.hr/blizanci-godisnji-horoskop-2009/13777/