Metro-portal.hr

objavljeno 03.03.2018. 09:46:00
NOVOSTI

BlackBerry Ghost izgleda jako dobro

Cijena i dostupnost izvan Indije ostaju nam također nepoznanica, ali, sigurni smo da novi model uopće neće biti jeftin

BlackBerry Ghost je mrak!
BlackBerry Ghost je mrak! (BlackBerry)

Insider Evan Blass objavio je na Twitteru prvu sliku novog pametnog telefona BlackBerry Ghost, koji će uskoro biti pušten u prodaju u Indiji.

Najnoviji BlackBerry pametan telefon pod imenom Ghost osmislio je indijski telekomunikacijski div Optiemus. Pitate li se sada iz koje priče je Optiemus kada pravo na BlackBerry brend ima kineska tvrtka TCL? Da, ali Optiemus također posjeduje marku BlackBerry u Indiji, Šri Lanki, Bangladešu i Nepalu. Na svim ostalim tržištima u svijetu, TCL je odgovoran za proizvodnju, distribuciju i dizajn svih BlackBerry uređaja pod istoimenim brendom.

Ne postoje informacije o konfiguraciji novog modela. Do sada je poznato da pripada premium segmentu i izrađen je od stakla te izgleda jako dobro. Pogledajte i uvjerite se sami......

Pokreće ga Android operativni sustav. Cijena i dostupnost izvan Indije ostaju nam također nepoznanica. Ali, sigurni smo da novi model uopće neće biti jeftin.  Eh, da je ovakve uređaje osmišljavao BlackBerry, ne bi u 2017. prodali samo 850.000 pametnih telefona, kao što pokazuju podaci analitičke tvrtke IDC.

 

03.03.2018. 09:46:00
http://metro-portal.hr/blackberry-ghost-izgleda-jako-dobro/110641/