Metro-portal.hr

objavljeno 06.06.2011. 22:20:00
DOC MARQUIS

Bivši član Iluminata: 3. svjetski rat u pripremi, atentat na Obamu 2012.

Židov će navodno ubiti Obamu i porenuti globalni džihad, nakon Trećeg svjetskog rata stiže Novi poredak

Tenk
Tenk (Free Digital Photos)

Doc Marquis bivši je član Iluminata koji danas javnosti otkriva tajne tog društva koje navodno iz drugog plana upravlja svijetom. U razgovoru za Radio Liberty iznio je svoje predviđanje bliske budućnosti na temelju spoznaja koje ima o funkcioniranju Iluminata i informacija koje dobiva od sadašnjih članova.

Marquis između ostalog tvrdi da Iluminati kroz svoje organizacije (Družbu Bilderberg, Ujedinjene narode, Vijeća za vanjske odnose ...) naveliko pripremaju Treći svjetski rat te da će on početi na već sada užarenom Bliskom istoku. Sve što se u medijima piše o 21. 12. 2012. po njegovom je mišljenju samo varka kojom nam nastoje skrenuti pozornost od užasa koji će uslijediti godinu dana kasnije.

Doc Marquis je odrastao u "iluminatskim krugovima" i prošao 20-godišnju obuku. Stigao je do trećeg stupnja (Master Witch). Život mu se promijenio kada je postao vjernik. Istupio je 1979. godine.

Do eskalacije sukoba bi moglo doći dan nakon atentata na Obamu 2012., a atentator će navodno biti Židov čime će početi globalni džihad. Marquis je za vrijeme svog članstva bio zapanjen detaljnim pristupom Iluminata koji pomno planiraju svaki svoj potez i događaj. Ništa ne prepuštaju slučaju pa su tako (za sebe uspješno) režirali i Prvi i Drugi svjetski rat.

Naravno, postavlja se pitanje je li Marquis doista pripadao Iluminatima i kako je moguće da danas otkriva njihove planove bez posljedica po vlastiti život. Ako su Iluminati doista tako moćni i opasni, vjerojatno ne dopuštaju istupanje iz svog članstva i odavanje tajni javnosti. No, iako su Marquisove teorije kontroverzne, temelje se na realnim pretpostavkama o nužnosti novog rata za spas posrnule ekonomije i stvaranje Novog svjetskog poretka.

Poslušajte intervju i prosudite sami:

 

 

06.06.2011. 22:20:00
http://metro-portal.hr/bivsi-clan-iluminata-3-svjetski-rat-u-pripremi-atentat-na-obamu-2012/59814/