Metro-portal.hr

objavljeno 27.04.2012. 18:55:00
KREATIVNOST

Biste li vi nosili ovakav grudnjak?

JoeyBra je stvorilo dvoje studenata, koji su se vodili mišlju da žene ionako već čuvaju neke stvarčice u svojim grudnjacima

Putujete u inozemstvo i želite čuvati svoj novac i dokumente na sigurnom? Evo rješenja!
Putujete u inozemstvo i želite čuvati svoj novac i dokumente na sigurnom? Evo rješenja! (joeybra.com)

„Tako sexy, a tako funkcionalan" marketinški je moto kojim se reklamira startup projekt studenata sa Sveučilišta u Washingtonu.

Imena JoeyBra, ovaj revolucionarni (barem tako tvrde njegovi tvorci) grudnjak s pretincem za mobitel ili mp3 player stvoren je s mišlju da žene ionako već stavljaju u grudnjak različite stvarčice poput novčanica, stoga nema razloga da za to ne postoji poseban pretinac u koji mogu staviti neki gadget bez straha da će ispasti.

JoeyBra su stvorili Kyle Barlow i Mariah Gentry, a projekt je pobijedio na fakultetskom natjecanju poslovnih ideja te će se početi prodavati u lokalnim trgovinama do kraja ljeta.

Iako se na prvu čini pomalo blesavim, grudnjak s pretincem i nije tako loše rješenje za sve one koji nemaju kamo s mp3 playerom dok primjerice joggiraju, kao i one koji žele spremiti svoje novce ili dokumente na sigurno dok putuju svijetom.

Uspiju li doista dizajnirati nešto što će ženama biti privlačno, ovaj bi poslovni poduhvat mogla čekati sjajna budućnost.

27.04.2012. 18:55:00
http://metro-portal.hr/biste-li-vi-nosili-ovakav-grudnjak/70475/