Metro-portal.hr

objavljeno 03.06.2011. 15:37:00
"G-SHOT"

Biste li povećale G točku uz pomoć kolagena radi nevjerojatnog seksa?

Postupak traje pet minuta, seksu se možete prepustiti četiri sata kasnije i uz 800 funti manje u novčaniku

Biste li povećale G točku uz pomoć kolagena radi nevjerojatnog seksa?
Biste li povećale G točku uz pomoć kolagena radi nevjerojatnog seksa? (Shutterstock)

Caroline Cushworth je prva žena u Velikoj Britaniji i na svijetu koja si je dala povećati G točku, piše portal Intimatemedicine. Da budemo precizni, malo ju je 'izbočila' zbog čega njen seksualni život više nikada neće biti isti. Postupak je jednostavan i neinvazivan. U Engleskoj ga je obavio profesor P. K. W. Dartey koji u toj zemlji jedini ima licencu za zahvat te vrste; sam zahvat razvio je ginekolog David Matlock.

Caroline je radi povećanja famozne G točke posjetila posebnu ustanovu (UK Laser Vaginal Rejuvenation Centre) i napustila je već pet minuta nakon zahvata. Dartey je locirao njenu G točku i uštrcao joj injekciju kolagena. Morala je pričekati 4 sata i nakon toga se mogla prvi puta seksati sa svojom novom točkom užitka.

Postupak je komentirala na sljedeći način: „U jednoj fazi tijekom postupka profesor Dartey je pokušao locirati moju G točku jednom rukom, a drugom je držao 8 centimetara dugu iglu injekcije napunjene kolagenom. Ležala sam tamo na leđima i razmišljala: 'Blagi Bože, što ja ovdje radim?', ali profesor Dartey je bio vrlo profesionalan u svemu, iako ne mogu reći da mi nije bilo malo neugodno."

Svoj seksualni život sada opisuje kao nevjerojatan. Injekcija kolagena napuhne tkivo koje sačinjava G točku i time ga učini dostupnijim i osjetljivijim. „Prvi puta nakon zahvata seks je bio tako intenzivan da sam se čak malo uplašila. Toliko me proželo, ali na taj sam osjećaj sad navikla. Za vrijeme seksa uvijek doživim više orgazama, ali sada se zbog njih više ne moram odmarati."

Jedina loša strana tog postupka je što se mora ponavljati svaka četiri mjeseca, a stoji 800 funti (preko 6.500 kuna). Centar pruža i lasersku „obnovu" vagine, dizajnersko oblikovanje vagine, stidnih usana, djevičanske kožice i tako dalje.

03.06.2011. 15:37:00
http://metro-portal.hr/biste-li-povecale-g-tocku-uz-pomoc-kolagena-radi-nevjerojatnog-seksa/59680/