Metro-portal.hr

objavljeno 30.11.2013. 10:31:00
VRIJEME

Biometeorološka prognoza od 30. 11. - 3. 12.

Cijeli vikend očekuju nas vrlo nepovoljne biometeorološke prilike, pa preporučujemo da pripazite na svoje kronične bolesnike

Vikend donosi lošu prognozu
Vikend donosi lošu prognozu (Arhiva)

Zbog lošeg će vremena u subotu meteoropati patiti od razdražljivosti, nesanice i glavobolje te bolova na mjestima ranijih ozljeda. Kronični bolesnici imat će pojačane tegobe, pa im se preporučuje izbjegavanje dodatnih napora.

U nedjelju će u većem dijelu zemlje nepovoljan vremenski utjecaj oslabiti, pa će se smanjiti i tegobe meteoropata i kroničnih bolesnika.

Upozorava se na zaštitu od hladnoće koja će biti pojačane zbog vjetra, osobito na sjevernom Jadranu.

Nepovoljan vremenski utjecaj zadržat će se na južnom Jadranu, gdje će se zbog toga nastaviti tegobe meteoropata i kroničnih bolesnika.

U ponedjeljak će biometeorološke prilike u cijeloj zemlji biti povoljne pa bi se većina ljudi trebala osjećati dobro, a ni kod kroničnih bolesnika se ne očekuju poteškoće uzrokovane vremenskim utjecajem.

U utorak će u većem dijelu zemlje biometeorološke prilike biti povoljne, pa se ne očekuju poteškoće kod meteoropata i kroničnih bolesnika.

Na srednjem i južnom Jadranu približavanje nove ciklone uzrokovat će početak tegoba kod meteropata i kroničnih bolesnika

30.11.2013. 10:31:00
http://metro-portal.hr/biometeoroloska-prognoza-od-30-11-3-12/81881/