Metro-portal.hr

objavljeno 19.10.2010. 14:28:07
POSTUPNO POBOLJŠANJE

Biometeorološka prognoza od 20. do 22. listopada

Biometeorološke prilike popravit će se od četvrtka, pa ni kronični bolesnici ne bi trebali osjećati tegobe uzrokovane vremenom

Biometeorološka prognoza od 20. do 22. listopada
Biometeorološka prognoza od 20. do 22. listopada (Shutterstock)

Biometeorološke prilike u iduća će se tri dana postupno poboljšati, a koncentracija peludi ambrozije bit će niska u cijeloj zemlji, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda.

Sutra će biometeorološke prilike biti razmjerno nepovoljne, a nepovoljan utjecaj bit će izraženiji u kontinentalnom dijelu zemlje. Zbog toga bi meteoropati mogli imati slab san, glavobolju te biti razdražljivi. Kod kroničnih bolesnika tegobe će biti pojačane.

Nakon duljeg nepovoljnog razdoblja, biometeorološke prilike će se u četvrtak, 21. listopada, poboljšati što bi većini ljudi trebalo donijeti miran san i dobro raspoloženje, te dobru radnu koncentraciju. Vrijeme neće ni kroničnim bolesnicima stvarati dodatne tegobe.

U petak, 22. listopada, će povoljne biometeorološke prilike djelovati poticajno na mnoge ljude koji će se osjećati dobro, a niti kronični bolesnici neće imati pojačane tegobe. (hina/metro-portal)

19.10.2010. 14:28:07
http://metro-portal.hr/biometeoroloska-prognoza-od-20-do-22-listopada/49966/