Metro-portal.hr

objavljeno 28.10.2010. 15:51:05
WELLNESS CENTAR MALI LOŠINJ

Biokozmetika osvojila Gala Wellness 2010. nagradu

Na Hrvatskim danima turizma 2010, održanima u Rovinju, tvrtka Biokozmetika osvojila je Gala Wellness 2010. nagradu za svoj wellness centar u Hotelu Aurora u Malom Lošinju

Hotel Aurora - wellness
Hotel Aurora - wellness (Biokozmetika)

U petak, 22. listopada 2010, na Hrvatskim danima turizma 2010., održanim u Rovinju, hrvatska spa&wellness tvrtka Biokozmetika osvojila je nagradu „Čuvari tradicije hrvatskog wellnessa - autohtoni wellness centar" za najbolji wellness centar u hotelu Aurora iz Malog Lošinja.

Povodom dobivene nagrade, Tomislav Zebić, direktor tvrtke Biokozmetika zahvalio se hotelu Aurora te izjavio: „Izuzetno smo počašćeni ovom nagradom i zahvaljujemo Ministarstvu turizma, Hrvatskoj turističkoj zajednici i Hrvatskoj gospodarskoj komori što su prepoznali naše napore i postignuća u razvoju wellness i spa koncepta u Hrvatskoj. Svjesni smo činjenice da kao najveća wellness tvrtka u Hrvatskoj imamo posebnu odgovornost te se obavezujemo na daljni razvoj hrvatskog wellness turizma i wellnessa kao takvog."

Od 2003. godine, tvrtka Biokozmetika ekskluzivni je zastupnik wellness centara u Hrvatskoj, te pod svojim upravljanjem ima 7 wellness centara diljem Hrvatske. Pod jedinstvenim comfort zone space konceptom upravlja spa i wellness centrima u hotelima Bellevue Dubrovnik, Dubrovnik Palace, Excelsior Dubrovnik i Grand Bonavia Rijeka; dok pod konceptom comfort zone spa & wellness vodi spa centre «World Class Fitness Academy» u Hypo centru Zagreb i hotelu Westin Zagreb te u hotelu Aurora Mali Lošinj.

Biokozmetika, osnovana 1977. godine kao obiteljska tvrtka, danas drži vodeću poziciju na tržištu profesionalne kozmetike, opskrbljujući kozmetičkim proizvodima više od 700 kozmetičkih salona i wellness centara, surađujući sa svim velikim parfumerijama, drogerijama, ljekarnama te trgovačkim lancima.

Linija proizvoda za depilaciju Čupko tvrtke Biokozmetika predstavljena je tržištu 1982. godine te je i danas tržišni lider u svojoj kategoriji proizvoda, dok je u isto vrijeme jedini domaći proizvod tog tipa na hrvatskom tržištu.

Osim spa & wellness koncepta, Biokozmetika je zastupnik poznatih kozmetičkih brendova poput Alessandra, Marie Galland i Xanitalie, a na području dodatne opreme i materijala, tvrtke Imetec, Ro.ial, Nilo i Fisioline. Tvrtka također nudi i profesionalnu liniju proizvoda pod vlastitom robnom markom - Biokozmetika Professional.


28.10.2010. 15:51:05
http://metro-portal.hr/biokozmetika-osvojila-gala-wellness-2010-nagradu/50442/