Metro-portal.hr

objavljeno 07.08.2022. 13:02:00
RJEŠENJA

Billy fiskalne blagajne rješavaju vas muke

Billy fiskalne blagajne prihvaćaju sve vrste kartica i omogućuju beskontaktno plaćanje

Billy fiskalne blagajne
Billy fiskalne blagajne (Arhiva)

Tvrtka Billy POS, član ETRANET Grupe, hrvatski specijalist na području fiskalnih blagajni, tržištu je ponudila sveobuhvatno rješenje za prihvat svih vrsta kartica i beskontaktnog plaćanja uz svoje fiskalne blagajne putem sustava SumUp.

Pomoću malenog i jednostavnog čitača kartica SumUp spojenog na kompatibilnu Billy prijenosnu ili stolnu fiskalnu blagajnu, korisnici mogu izravno prihvaćati sve vrste debitnih i kreditnih kartica te beskontaktnog plaćanja uslugama Apple Pay i Google Pay putem mobitela i pametnih satova.

Pritom nema nikakvih dodatnih mjesečnih naknada za korištenje usluge SumUp - uz jednokratnu kupnju čitača SumUp, plaća se tek naknada za transakciju od 1,95 % bez obzira na iznos ili broj transakcija.

Ne iznenađuje što su prve isporučene Billy fiskalne blagajne u paketu sa čitačem SumUp ujedno i najpopularniji model iz ponude - prijenosna blagajna Billy Mobile3. Prijenosna blagajna Billy Mobile3 popularna je među korisnicima u pokretu zbog iznimno izdržljive baterije te vrlo brzog ispisa, koji omogućuju cjelodnevni rad na terenu uz vrlo veliki volumen obavljenih kupnji. Stoga je ova kombinacija uređaja posebno pogodna za terensku prodaju, uslužne djelatnosti, prodaju karata i prodaju na štandovima, dostavljače i servisne usluge.

No, čitač kartica SumUp kompatibilan je i s drugim prijenosnim i stolnim Billy fiskalnim blagajnama - i to modelima Billy Easy, Billy Mobile2/Mobile3, Billy Black, Billy Desk te najzad Billy Desk mini.

Za brzu i urednu fiskalizaciju u ovom paketu brine se osnovni softver Billy Pay, napredno programsko rješenje koje u kombinaciji s izabranim programskim paketom omogućuje prihvaćanje bankovnih kartica i izdavanje fiskaliziranih računa. U jednom uređaju nalaze se blagajna, POS pisač i fiskalizacija računa, dok se za primanje kartica ovaj paket oslanja na maleni i jednostavni čitač kartica SumUp s kojim je jednostavno, lako i sigurno povezan bežično putem Bluetooth veze. Nakon prve, inicijalne uspostave veze (za koju će se pobrinuti djelatnici Billyja) čitač i blagajna svaki se put automatski prepoznaju i povezuju, što pojednostavljuje i ubrzava proces izdavanja računa i procesiranja kartičnog plaćanja.

BillyPay korisnicima omogućuje pristup korisničkom portalu u Billy oblaku u kojem možete pregledavati izdane račune, upravljati svim svojim fiskalnim blagajnama, uređivati cijene, dodavati artikle i nove blagajnike. Uz pristup Billy oblaku korisnik ima i pristup korisničkom portalu u oblaku pružatelja usluge prihvaćanja bankovnih kartica u kojem je korisniku dostupan pregled svih izvršenih transakcija i njihova administracija, izrada različitih izvještaja i ostalo.

Kao i sva druga Billy rješenja, ima osigurano održavanje programskog paketa i osiguranje usklađenosti s važećim zakonodavstvom, korisničku podršku (telefon, e-mail...) 14 sati na dan, 7 dana u tjednu.

Za više informacija o Billy Pay te drugim rješenjima za prihvat kartica te cloud fiskalizaciju posjetite web-mjesto www.billy.hr.

Piše: Sanja Ledinek
07.08.2022. 13:02:00
http://metro-portal.hr/billy-fiskalne-blagajne-rjesavaju-vas-muke/138807/