Metro-portal.hr

objavljeno 16.11.2010. 11:40:00
GLUMI SAM SEBE

Bill Clinton u Mamurluku 2

Časopis "People", pozivajući se neimenovani izvor blizak Clintonu, tvrdi da su filmaši uspjeli dovesti bivšeg predsjednika SAD-a pred kamere

Bill Clinton
Bill Clinton (Getty Images)

Bivši američki predsjednik Bill Clinton pojavit će se u cameo ulozi u komediji "Mamurluk 2", nastavku prošlogodišnjeg hita o skupini muškaraca koji se nakon momačke večeri u Las Vegasu probude bez ikakva sjećanja na prethodnu divlju noć.

Film se trenutno snima u Bangkoku, a u kinima bi se trebao pojaviti u svibnju sljedeće godine. Časopis "People", pozivajući se neimenovani izvor blizak Clintonu, tvrdi da su filmaši uspjeli dovesti Clintona pred kamere. Clinton će, kako javlja "People", igrati samoga sebe, ali nikakvi drugi detalji nisu poznati. Trenutno se bivši američki predsjednik nalazi upravo u Bangkoku zbog jednog predavanja posvećena energetskim pitanjima.

Glasnogovornici bivšeg američkog predsjednika i filmskog studija Warner Bros. nisu htjeli komentirati napise o mogućoj Clintonovoj filmskoj ulozi. Komedija "Mamurluk" je bila prošlogodišnji hit na kino blagajnama sa zaradom od 467 milijuna dolara. Jedna od uloga u nastavku bila je ponuđena Melu Gibsonu, ali je glumačka postava iz prvog dijela bila nezadovoljna njegovim angažmanom, pa je ulogu preuzeo Liam Neeson. (hina/metro-portal)

16.11.2010. 11:40:00
http://metro-portal.hr/bill-clinton-u-mamurluku-2/51272/