Metro-portal.hr

objavljeno 19.01.2010. 13:20:45
ZAŠTO NE?

Bilić pozdravio mogući dolazak Davora Šukera u HNS

Medijska nagađanja kako bi Šuker mogao postati predsjednikom HNS-a krenula su nakon što je on zamijećen u društvu vodećih ljudi iz Saveza

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Ronald Goršić/CROPIX)
Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić pozdravio je najave o mogućem angažmanu najboljeg strijelca SP 1998. Davora Šukera u Hrvatskom nogometnom savezu.

"Davor Šuker je najveće ime u povijesti hrvatskog nogometa i drago mi je da se spominje mogućnost da se direktnije uključi u rad HNS-a", odgovorio je Bilić na novinarski upit na današnjoj tiskovnoj konferenciji u Zagrebu.

Novinari su pitali Bilića i što misli o tome da Šuker postane predsjednikom HNS-a. Izbornik Bilić na to nije izravno odgovorio, već je kazao kako stručni stožer ima odličan odnos sa sadašnjim predsjednikom Saveza Vlatkom Markovićem.

Medijska nagađanja kako bi Davor Šuker mogao krajem godine postati predsjednikom HNS-a krenula su nedavno nakon što je Šuker zamijećen u druženju sa vodećim ljudima iz Saveza i to na javnim mjestima. Mediji nagađaju kako će Osječko-baranjski nogometni savez Šukera delegirati u Skupštinu HNS-a već na skupštinskoj sjednici krajem veljače. To bi bio samo prvi korak ka krajnjem cilju, Šukerovu izboru za predsjednika HNS-a na izbornoj skupštini Saveza u prosincu ove godine, procjenjuju hrvatski mediji.

Što se tiče mogućih "preslagivanja" u HNS-u, novinari su pitali glavnog tajnika Zorislava Srebrića koliko ima istine u novinskim napisima u kojima se navodi kako bi on mogao postati direktor hrvatske reprezentacije.

"Moguće je da budem direktor reprezentacije, ali to sada nije prioritet, jer pred nama je puno posla. Do prosinca, kada bi trebala biti izborna skupština HNS-a, ima još puno vremena", rekao je Srebrić. (hina/metro-portal)

19.01.2010. 13:20:45
http://metro-portal.hr/bilic-neizravno-pozdravio-moguci-dolazak-davora-sukera-u-hns/30976/