Metro-portal.hr

objavljeno 13.03.2008. 23:41:36

Bilić: Ne razmišljam o odlasku u Premiership

Hrvatski izbornik kaže kako uživa kao nikad u karijeri

Bilić je Englezima rekao kako ne sumnja u Duduov povratak
Bilić je Englezima rekao kako ne sumnja u Duduov povratak

U izjavi za engleski Daily Telegraph, hrvatski izbornik Slaven Bilić kaže da mu laska zanimanje za njegove usluge iz Engleske, ali da ne planira odlazak...

- Naravno da sam polaskan zanimanjem nekih klubova za mene, o čemu sam čitao u novinama. No, istovremeno me to i živcira zbog toga što imam svoj posao - a to je posao hrvatskog izbornika! Bilo bi glupo planirati što će se dogoditi nakon Europskog prvenstva. U nogometu moraš uživati u danom trenutku, biti spreman na sve situacije, ali ne možeš planirati previše unaprijed. Osim toga, ja doista uživam u svom trenutačnom poslu u hrvatskoj reprezentaciji, kao što nisam uživao nikada dosad u svom poslu. Uopće ne razmišljam o odlasku!

“Ne sviđa mi se što je Blatter govorio o kažnjavanju uklizavanja. Nogomet bi jako ispaštao zbog toga.”

Slaven Bilić
hrvatski izbornik

Još jednom je prokomentirao ozljedu Eduarda, kojeg je posjetio prošlog tjedna u Londonu:
- Eduardova ozljeda je jako teška, ali on je jak u glavi, ima karakter i sjajna je osoba! Uvjeren sam, kao što je i on uvjeren, da će se vratiti još bolji nego što je bio. Ali, trebat će vremena za to.

Daily Telegraph prenosi i Bilićevu izjavu o startu Martina Taylora na Eduarda:

- Nogomet je fizička igra, takve stvari se događaju. Ipak se radi o muškom, grubom sportu. Slažem se da je Taylorov prekršaj bio jako grub, ali vjerujem da nije bio i namjeran. Isto tako misli i Eduardo. Takve prekršaje viđamo iz tjedna u tjedan. (TS) 

13.03.2008. 23:41:36
http://metro-portal.hr/bilic-ne-razmisljam-o-odlasku-u-premiership/4353/